Smultronställe

Vad sägs om lite sommar från Gotland? Pensionat Gula Hönan är ett av mina riktiga smultronställen. Det är bedagad charm med stämning från en svunnen tid. I somras var vi där en regnig dag. Barnen sprang mellan borden och spelade lite minigolf på de gamla banorna. Jag satt på verandan och åt av efterrättsbuffén. Och just då mådde jag som allra bäst.

Veckans tisdagstema är onyttig. Och det där dessertbordet är väl enligt den traditionella definitionen inte speciellt nyttig. Men jag slår ett slag för det nyttiga i att hänge sig emellanåt. Onyttigt för mig är stress och oro. Nyttigt för mig ro – och en och annan dessert ;).

gulahonan9.jpggulahonan1.jpggulahonan2.jpggulahonan6.jpggulahonan5.jpggulahonan7.jpggulahonan4.jpggulahonan8.jpggulahonan3.jpg

11 comments

  1. Fina bilder – kul med många bilder. Jag läste texten på gotländska och fick inte ihop den här meningen:”…det nyttiga i att hänge..” där hänge = hänga:-)

  2. Mysigt ställe- dit vill jag! Måste tacka för tipset om hårborsten. Köpte en på studs eftersom dottern är otroligt håröm. Var bara tvungen att prova och döm om min förvåning- den funkar. Pussgurkan sitter och borstar håret så fort hon får en stund över. Super!

  3. Vilket fantastiskt ställe! Efterrättsbuffé är ju bland det bästa som finns…. Jag har också ett bidrag till TisdagsTemas onyttigt på min blogg samt en tävling där du kan vinna ett silversmycke från Cathis Design. Kolla gärna in den – superfina smycken!!Hoppas att du får en mysig vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.