Höstpromenad

modecollage1ed-copy.jpg

Snart är det dags för Rosa Bandet igen. I år är det Ingegerd Råman som står bakom formgivningen. Råman (känd glasformgivare och krukmakare) har valt att använda ord på bandet och vill att budskapet skall väcka eftertanke och samtal.

Så gör er redo för en söndagspromenad i svart och rosa. Än så länge finns det dåligt med lövhögar att hoppa i, men snart så!

* Lindex presenterar Pink Collection där tjugo procent av försäljningen av årets designade t-shirtar (149 :- ) går till Rosa Bandet. Kombinera den fina tröjan av Anna Eriksdotter med ett par enkla svarta jeans samt koftan som jag visade här.* Hösten är definitivt här nu med regn och kyliga vindar. Rutigt är en stark trend – här i kortare jacka med luva från Lindex. Den fina mössan finns hos H&M.* Tretorns stövlar med fleecefoder har rosa snörning bak. Beck Söndergaards väska påminner mig om den klassiska tantaccessoaren i nylon. Men betydligt snyggare då!* Det kommer alltid en uppsjö av rosa saker i oktober alltifrån märkta morotspåsar till skönhetsprodukter. Vi har nog bara sett början på trenden att göra gott genom shopping.

Ha en fin söndag!

19 comments

 1. Vilket underbart collage! Jag blir sugen på en riktig höstpromenad när jag ser den där jackan och stövlarna och ja, alltihop! Underbart!

 2. Jättefint collage! Älskar väskan! Den vill jag ha! Rosa bandet köper jag förstås varje år! Jag gillar verkligen idéen med olika formgivare!

 3. Åh, vad fint bandet var med ord på!!! Måste försöka få tag i ett i år, har varit lite dålig på att stödja rosa bandet med köp tidigare år.Tänkte be dig om lite råd med en sak, skickar ett mail!/Ingela

 4. Hej!Jag har precis startat en blogg och då jag är väldigt förtjust i din blogg har jag lagt in dig som bokmärke. Hoppas att det är okej för dig!Molly

 5. Härligt kollage med massor med mums för ögat. De jag direkt föll helt pladask för, var stövlarna med rosa knyt 🙂 Ha en fin söndag! Märit

 6. Gaaaah, vilka fina saker! Jag är helt såld på flera av sakerna…V I L L ha! Nu! Genast! :o) Såå synd att min födelsedag inte är förrän i januari…får se om något kan få slinka ner med klickknappen endera dagen. Väskan var fantastiskt fin tycker jag, men inget jag kommer att köpa till det priset. En väska för det priset ligger tyvärr på prioritering nr 319 ungefär..TACK för en fantastisk blogg med mycket härlig inspiration! Keep up the good work! Ha en skön söndag!

 7. Snygga grejer, speciellt gillar jag jackan- och vilket bra pris. Den ska jag kika närmare på. kram och hoppas även din söndag varit fin!

 8. De där TRETORN stövlarna bara måste jag ha..: Hur kan man vara så knäpp att man längtar efter att shoppa stövlar. Vuxenpoäng antar jag

 9. Blir till att köpa ett rosa band i år också-som alltid!Gud så snygg den där jackan var, den måste jag nog kika närmare på nästa gång jag åker på stan!Hoppas du har haft en trevlig helg!Annelie

 10. Alla: Vad roligt att Ni gillade collaget! Vet Ni vad – det är alltid lika kul att höra det ;). Det sporrar vidare!Molly: Länka på du – det är bara kul!

 11. Toppenfint! Tyvärr leder detta för min del till hemlängtan och jag skulle ge bra mycket för att få traska runt i höstlöv i den outfiten. Nästa år, kanske *suck*Kram Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published.