Skåp

liatorped-copy.jpg

Vi kommer att behöva införskaffa mer förvaring till badrummet i huset. I nuläget har vi endast den tvättställskommod från Vedum som ingår i standardpaketet. Jag vill att känslan i rummet skall vara klassisk och stilren med detaljer såsom det svartvit-rutiga golvet, de emaljerade beslagen och sedan skulle jag vilja ha en sådan här. Jag har inte sett IKEA:s Liatorp i verkligheten ännu, men på bild är den lockande. Jag tänker mig att det lite mer utsirade skåpet skulle kunna bryta snyggt mot det enkla i rummet. Dessutom kombinerar hyllan med dörrarna sluten förvaring med öppet bakom glaset. Och jag tror att hyllan klarar sig precis på rätt sida om millimetrarna på tumstocken. Snygg är den!

8 comments

  1. Först tänkte jag Men det måste ju vara dörrar inte öppet skåp, och nu när jag tittat lite mer så förstår jag ju att du tänkte precis likadant! Mycket snygg, och verkar ju vara rymlig också!//M

  2. Det fina skåpet har vi precis inhandlat och jag tycker det är helt ok! Kan nog passa jättefint i ert badrum. Om du vill kan jag ta lite bilder sen och ladda upp i bloggen så kan du se det i “real life”….Ha en bra dag/ Jennie

  3. Radhusfrun: Ja, på bild gör den sig mycket bra :). Ha en fin måndag Du med!Minks: Jag tänker mig undanstuvande av grejer längst ned och så lite lulllull på de öppna hyllorna. Mest praktiskt är väl helt stängt, men samtidigt kul med lite öppet. Det är ett litet svårt utrymme den skall stå på. Det måste vara ett tämligen smalt skåp på djupet. Vi får se! Och jag ser fram emot latmasksrapporter! Jag sitter här med två missade träningsrundor pga förkylning. Nu börjas det – grr!Jennie: Aha! Men det vore ju perfekt. Hojta till om du fotograferar! Trevlig måndag!

  4. Har inte heller sett skåpet live men jag håller med dig om att det är så snyggt! Och vilken snygg väska du hittade åt mig i förra inlägget! Synd att den är liiiite för dyr bara, maken skulle få slag om det kom hem ännu en dyr väska i huset 🙂

  5. Hej Weronica, jag har just hittat din sida och fattar inte varför/hur jag kunnat missa dig!Jättefin blogg! Jättefint hus! Kul med alla bilder och mycket inspiration finns att hämta. Jag ser att det börjar närma sig för er nu. Sista etappen (den efter att alla väggar och dragningar är klara) är roligast, men även den som känns längst.Jag har haft så fullt upp med mitt eget bygge att jag inte haft ork och tid att surfa runt. Nu äntligen är vi inflyttade, inte klara på långa vägar, men på plats. Det betyder att jag numera har tid att kika runt i större utsträckning bland alla likasinnade där ute.Jag länkar gärna din blogg till min favvolista. Är det ok?Kramar Maria

  6. Hej Weronica.Jag har skåpet som vitrinskåp hemma i vardagsrummet. Är mycket nöjd. Det är ett rejält skåp som tål mycket belastning på hyllorna och jag är supernöjd. Jag valde dock att byta ut de medföljande knopparna till dörrarna mot de klassiska lantliga porslinsknopparna från IKEA. Tyckte att de passade skåpets karaktär bättre.

  7. Anna Karin: Jag skall kolla in skåpet live vid tillfälle. Det verkar som om många redan har köpt och är nöjda, vilket bådar gott. Kul att du gillade väskan – du får önska av tomten ;).Maria: Hej! Jättekul att höra från dig! Det är inte alltid ens vägar korsas i cyberspace för jag hade ingen koll på din blogg heller. Men bättre sent än aldrig :). Tack för vänliga ord och länka på du. Det är bara kul! KramJohanna: Det låter fint! Knoppar gör mycket för utseendet. En enkel detalj som kan tillföra det lilla extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.