Kärlek

Minns ni den här? Jag älskade filmen när den kom 1994. Vid helgens utrensning fann jag en gammal VHS. Det är drömmar, ABBA, kärlek, skratt och att finna sig själv. Muriel är en klassisk outsider som längtar efter kärleken och det ultimata bröllopet. Jag tror att jag måste titta igen. Det blir förmodligen en stor portion nostalgi då jag i princip kan hela filmen utantill efter många tittar då. Jag tror dock att filmen (med bland annat Toni Colette och Rachel Griffiths) fortfarande håller god klass. Kanske dags för en feelgood-film och lite choklad i kväll? Och inte så himla mycket husdetaljer? Ja, det kan nog vara det ;).

UPDATE: Visst håller filmen ännu. Det är helt enkelt en liten juvel att plocka fram och bli glad av när man behöver det. Så VHS:en följer med i flytten!

7 comments

  1. Ja, den filmen är alldeles underbar, jag är säker på att den håller än! I kvall ska gå på Mamma Mia! med en av mina äldsta vänner. Nostalgi på hög nivå hoppas jag, vi diggade ABBA tillsammans på tiden det begav sig.

  2. Lo: Trevligt med en biokväll! Jag har inte sett Mamma Mia! ännu. Jag har inte kommit iväg till biografen på ett tag. Men snart kommer bioversionen av En förlorad värld och den skall jag inte missa. Ha en trevlig kväll!Tess: Haha! Nej då. Jag är också ett stort fan :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.