Höstlöv IV

hm50-copy.jpg

Nu är det hög tid att hänga undan sommarkläderna och ta fram varmare ting. Jag har inte riktigt hängt med, utan envisas med att vara barfota i mina favoritballerinas. Men snart är det ett minne blott. I bloggosfären sprider sig en gyllene rabattkod till H&M som ger 50 % på en valfri vara. Kanske dags för en kappa för kallare tider? Jag har lagt i en jacka till dottern i varukorgen och väntar på godkännande av min spraymissbrukare. Hon smyger runt i badrummet och duschar luggen med balsamspray ett antal gånger varje morgon. Jag försöker att lära ut måttfullhet, men det går inte hem kan jag säga. Nej, much is more…

Snygg kappa från H&M. Rabattkod 8234 ger 50 % på valfri vara.

9 comments

  1. Tänkte handla men antingen har HM upptäckt och stoppat koden eller så har du råkat skriva fel, otur, jag som hittade och var ytterst nära shopping!//M

  2. Helena: Hoppas att Du hittar något skoj!

    Minks: Sorry och tack för att du gjorde mig uppmärksam på att jag hade kastat om sifforna. Man skall inte försöka skriva ned något viktigt när barnen precis anländer från förskolan :). Testa nu – hoppas att det funkar! Jag har shoppat overall med koden i eftermiddag i alla fall. Sorry igen!

  3. Du det var en snygg jacka! Ska kolla runt lite efter lämplig shopping… :-)Svar: Ja, boken hoppas jag verkligen ger oss åtminstone en liten knuff i rätt riktning!

  4. Hej! Vill bara tipsa om min sida som snart öppnar upp, närmare bestämt den 20 september. Gratis prylar i form av biobiljetter, menybiljetter och presentkort ges ut till medlemmarna, som tack för att dom slutför kampanjer, erbjudanden, tävlingar och besöker andra hemsidor. Allt gratis! Presentkorten som finns kan du använda i över 60 butiker (kläder, smink, hemelektronik och mycket mer).

  5. Hejsan!Ville bara tala om att jag har länkat till dig från min sida, hoppas att det är OK. Tycker att din sida är inspirerande att följa.Ha en bra dag!Ulrika

  6. Tack Weronica för alla bra tips och för dessa fantastiska och fullkomligt livsfarliga kampanjkoder…….jag har inhandlat både det ena och det andra på sistone, tack vare dig!

  7. Helena: Vad kul!Ulrika: Bara roligt! Kul att Du gillar!Annika: Vad roligt att Du hittar grejer som Du gillar! Kul att kunna tipsa och förföra till lite shopping 🙂

  8. Some time ago, I really needed to buy a building for my firm but I did not earn enough money and could not purchase anything. Thank God my friend adviced to try to take the home loans at creditors. So, I did so and was satisfied with my bank loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.