Utvalt: För små händer

barnservisikea.jpg

De mjuka pastellerna är omåttligt populära som nostalgiska accentfärger i köket för tillfället. Och att den hederliga muffinsen har fått glasyr, dekoration och blivit cupcake har knappast undgått någon. Om man gillar stilen väntar ett riktigt fynd på IKEA:s barnavdelning. Te- och kaffeservisen (numera är det lattemuggar i dockserviserna) i stengods med gladpasteller får man för sextionio riksdaler. Det finns även tallrikar och skålar i samma serie. Fyndigt!

En hel dos av kärlek får man här. Glädje och lycka smittar av sig :).

10 comments

  1. Fantastisk fin men jag säger som Minks; inte särskilt praktisk för små barnahänder. Vi köpte den vita barnservisen från IKEA och den är ju hur fin som helst men det dröjde inte länge förrän servisen var kantstött 🙁

  2. Minks och Pia: Visst – jag vet – såklart :). Just därför tycker jag att denna historia i porslin är otroligt prisvärd om man jämför med andra designade små serviser [ som naiva förstagångsmammor köper till sin oförsiktiga teling – japp – skyldig ;)]. Servisen passar nog bäst till lite större barn, annars är plastic fantastic!

  3. Pricis inhandlad i helgen och med de söta små plastvingalsen och lilla besticklådan till:) det var mycket uppsakattat här hemma kan jag lova:)osså var jag tvungen att gråta en skvätt till den där toutube videon ha ha…Kram M

  4. Visst servisen är jättesöt men det som “made my day” var ju Ellen-Portia videon! Så fint att jag fick rysningar! kram å hej

  5. Ibland ser jag så fina saker till barn och tycker att det är synd att jag inte längre är barn…Tack för Youtube-klippet – mer kärlek och glädje åt folket! *sniff*

  6. Åh……vill ha!!! Innan de tar slut! Hinner jag till IKEA i morgon, tro? Med deras suveränt låga priser kan man ju köpa dubbla uppsättningar och ha till hands vid små olyckor, då något går i kras! Tack för ännu ett bra tips!!!

  7. Vilken romantisk video! Jag blev kär….. Helt underbart blomarrangemang, såg du det? Härligt att se sådan lycka.

  8. Jag bara måste köpa dessa söta saker till min dotter, hon kan inte leka med de än på ett par år men då har de kanske utgått ur sortimentet så det är bäst att inhandla redan nu ;-)Vackert klipp/bröllop, fick mig att sitta och småle lite.Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published.