Hjärta

love.jpg

Det är liksom lite svårt att toppa ett frieri. När han fyllde 30 stod jag där och bad honom att bli min man. När han fyller 40 i dag är det en lite halvstressig morgon då ljudet var avstängt på klockradion, ömma ryggar efter att ha haft två barn i sängen och en vidrig avloppsstank i badrummet. Men ändå – såklart – love.

Duktiga Petra har öppnat sin webbshop Petrified in Pink . Min favorit är det enkla grafiska trycket love.

6 comments

  1. Jag vet inte jag… När maken sitter med båda barnen i famnen och lyser av stolthet och kärlek, så älskar jag honom hundra gånger mer än när jag tveklöst svarade ja på hans frieri.

  2. Lo: :)! Ja, det var jag som friade när maken fyllde trettio år. Vi förlovade oss samma år efter sex år tillsammans, men kom inte till skott med giftemål förräns tre år senare med Anna i magen. I dag fyller han fyrtio år – så tio år sedan frieriet. Tiden går fort framåt!

    Karin: Sant. Allt utvecklas. Och trots allt eller tack vare allt så är vi fortfarande tillsammans. Det är något att glädjas åt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.