Favorit i repris

En av mina favoritserier för televisionen all time – The Sopranos – börjar repriseras från början på SVT 2 i kväll. Jag har varit sugen på att införskaffa boxar, men det har inte blivit av. Det är en okristerlig tid för småbarnsmammor – 22.55-00.45 för två avsnitt – men det finns ju som tur är inspelningsmöjligheter. Det brutala maffiavåldet kräver en kudde för ögonen ibland, men det mångbottnade dramat innehåller så mycket mera. Se och njut!

signature

5 comments

  1. Jag ska såklart se, men inte på rätt tid, det är för sent för mig med. Just första avsnittet har jag aldrig sett, jag började på avsnitt två när det begav sig, så det ska bli extra kul att få se det första!!!

  2. Helena: Jag har sett alla avsnitt, men det var ju länge sedan de första gick. 2000 – åtta år sedan! Jag ser fram emot att se allt en gång till – dock på annan tid som sagt :).Lo: Ja, det är riktigt bra TV. Jag sover gott vid den tiden, så det får bli inspelning här :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *