Längtan

I senaste Sköna hem finns det ett sådant där guldreportage som jag kan sitta och titta på hur länge som helst. Jag är svag för tanken om neutraler i kombination med accenter. Den klassiska basen som får liv genom aktuella tillägg. Jag blir väldigt inspirerad. In och titta själva om Ni inte har läst i tidningen. Jag gillar – mycket! Och sedan har de våra kommande sovrumslampor – klassiska Tolomeos. Ack, tänk när jag sitter i huset och bläddrar i mina tidningar! Nu har längtan satt in ordentligt. Visst skall det bli roligt att se allt på plats när målare och kakelsättare kommer i gång snart, men nu är jag i en fas när jag bara vill att allt skall vara klart. Två månader kvar. Sedan tänder jag min Tolomeo :).

Bild lånad från Sköna Hem. Fotograf Per Gunnarsson.

5 comments

  1. Det var verkligen underbara reportage i de nummret:) Me like too… Skönt att det “bara” är två månader kvar för er, det har vi mer:) även om vi får leva i kaos ett halvår till:)Kram M

  2. Mia: Ja, det är ett riktigt bra nummer denna gång! Ibland känns två månader som en vindpust, ibland som en evighet. Men snart så!B: Eller hur?! Jag gillar det mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.