Jag

wbild.jpg

Denna vecka är jag veckans medlem hos Driftig.nu . Om Ni scrollar nedåt sidan kan Ni se en liten blänkare om mig och projektet En mammas dag. Driftig.nu var en ny sida för mig innan jag blev kontaktad av dem. De vill vara en “mötesplats för kvinnliga entreprenörer och driftiga tjejer”. Och det finns det ju många av. Kanske något även för dig?

Så jag säger hej till er och svarar på en liten enkätutmaning från bloggosfären. Hej!

Vilken mat äter du ofta? Oftast äter jag nog pasta med någon sås/tillbehör eller ugnspotatis och grönsaker med lax eller kött.

När du är på kalas är du den personen som sitter eller hjälper du till? Jag erbjuder mig alltid att hjälpa till, men har inget emot att sitta ned heller.

Var sitter du helst och bloggar? Helst skulle jag vilja sitta i mitt nya arbetsrum eller i soffan med en bärbar dator, men nu sitter jag med en stationär dator i vårt vardagsrum.

Köper du ofta trisslotter? Nej, aldrig.

Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne? Gotland är min stora sommarpassion.

Vilken kanal tittar du mest på? Jag går efter program. Jag tittar ganska sällan på TV om det inte är en serie eller en film som lockar mig. De finns i olika kanaler.

Klädbutik? Jag handlar mycket på nätet när jag väl shoppar kläder – nu var det ett tag sedan. En favoritbutik är Wardrobe Stockholm. Till barnen är det H&M.

Inredningsbutik? Nätet är fullt med fina inredningsbutiker. Jag surfar runt och inspireras på massor av ställen. Cosas är en favorit för unika ting. IRL tycker jag mycket om R.O.O.M och Svenskt Tenn samt lokala Lindholms.

Godis? Bara choklad av hög kvalité. Från sockerråtta till finsmakare :).

Stad? Min hemstad – alltid. Stockholm – ibland. London – sällan.

Dryck? Mineralvatten.

TV-serie? Sopranos, Six Feet Under, Big Love, Gossip Girl, Sex and the City, Matador – det finns många gamla och nya serier som jag gillar.

Träning? Jag powerwalkar, när jag inte snyter mig i tid och otid som nu.

Bakverk? Ja tack! Chokladmuffins, bärpajer, hembakade bullar och småkakor – bring them in!

Kaffe? Aldrig! Jag dricker bara te.

16 comments

 1. Pia: Ja, riktigt kul med Driftig.nu som är en ambitiös sida på frammarsch. Fram för fler driftiga tjejer!

  Caroline: Ja, nu var det dags igen. Jag har kunnat köra med en gammal Gotlandsbild, men nu ville de ha porträttbild. Maken har fotograferat. Han tröttnade efter några bilder, men fick knäppa betydligt fler. Frustrerande när man själv inte kan hålla i kameran ;).

 2. Hejsan. Du har säkert skrivit det i tidigare inlägg men vad jobbar du med? Är du heltidsbloggare? Coolt isf.Tjingeling.

 3. Sandra: Ja, det är roligt att få ansikten på bloggaren i fråga. Jag är ingen linslus, utan fotograferar helst andra, men ibland får man bjuda till :).

  Linda: Blurrig eller ej – kul att se dig! Driftig är jag – ibland i alla fall ;)!

  K: Ja, det stämmer att jag satsar det mesta av min tid på projekt på nätet. Synnerligen abstrakt, inte så lönsamt ännu, men väldigt roligt!

 4. Du driftiga tjej, vad roligt att läsa om dig och få ett ansikte till bloggens skribent. Jätteroligt med driftig.nu – där headhuntade dem rätt tjej! Ha det så bra och kram från Märit

 5. Åh, den sidan har ju jag tänkt kolla in. Läste om den ngnstans. Nu måste jag ju. Jag känner mig lite kallad… Kul!!!Kan man på riktigt vara heltidsbloggare utan att heta fotbollsfrun eller blondinbella? Jag vill OCKSÅ!!! 🙂

 6. Vilken fin bild:) Håller med Helena om att du verkligen ser pigg ut! Vad kul med driftig.se! Det är du också verkligen!Jag blir också verkligen glad och rörd över att Cosas listar sig bland dina favoriter. DET värmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.