Höstlöv VI

Den klassiska rutan återkommer i trendfokus med jämna mellanrum. I höst ser man framförallt den rutiga skjortan som för tillfället finns i alla prislasser i affärerna. Det är oftast en mättad färgskala och en gammal klassisk westernskjorta är helt rätt. Cowboybootsen kanske man skippar, men jag skulle gärna testa Lindex rutiga klänning tillsammans med ett skärp i midjan, ett par ridstövlar, täckande strumpbyxor och en svart polo. Om jag är rutig återstår att se, men det är snyggt på andra. Titta bara på Katie Holmes och Amanda Peet med sötaste Frances. Rutigt äro rätt!

Mina andra löv: Höstlöv I * Höstlöv II * Höstlöv III * Höstlöv IV * Höstlöv V

6 comments

  1. Rutigt är snyggt! Men för min del på andra, jag tycker att jag bara ser ut som en stor rutig koloss. Förra hösten köpte jag en rutig klänning på just Lindex, den hänger i garderoben. Kanske skulle rensa där också…

  2. Fin blogg du har! Jag länkar till den ifrån min blogg och hoppas att det är ok för dig! Dessutom länkar jag till ett av dina inlägg – det med kaffekoppstyget – ifrån mitt senaste inlägg och jag hoppas att det också är ok. Kontakta mig annars! Inser att det är lite märkligt att göra så utan att fråga först, men hela bloggvärlden är ju lite märklig… Eller hur? Ha det gott, jag återkommer!

  3. Lo: Jag tror att det kan vara lite samma sak för min del. Snygga rutor, men vet inte riktigt om det är jag. Jag får testa! Rensa du. Om den har hängt där sedan förra hösten, så lär du inte använda den nu. När det gäller min egen garderob är jag skoningslös – det är värre med barnens bebiskläder :)!

    Minks: Haha! Ja, det gäller att fixa till tillbehören om man inte skall få just den känslan. Snyggt är det, men jag känner mig också lite tveksam för egen del.

    Mamman i huset: Länka på du! Bara kul! Aha, får kolla in hos dig då. Kul att du gillar – varmt välkommen!

  4. Provade en annan rutig på Lindex härom veckan, den var fin men inte på, då var det inte jag längre. Jag tänker dessutom jämt på Jan Guillou när jag ser rutiga skjortor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.