Färger

Lunchen med den uppvärmda köttfärssåsen kombinerades med en snabb genombläddring av Harper´s Bazaar  . Min konsumtion av utländska glossiga modetidskrifter har dalat i takt med husets färdigställande. Förra hösten tecknade jag dock en urbillig prenumeration på amerikanska Harper´s som nu dyker upp i brevlådan med jämna mellanrum. Och det är jag glad över. Inspiration står att finna överallt. I dag fastnade blicken på omslagsflickan Kirsten Dunst. Det var en närmast självlysande bild som studsade mot mina ögon. Det är något med den klassiska färgexplosionen blått, rött och gult som klickar till. Blått har fört en tynande tillvaro i inredningssammanhang, men är nu redo för en comeback igen. Kombinationen med gult har synts på catwalken hos bland annat Marc Jacobs. Det är något hos mig som säger att vi snart är redo för färger à la Rietvelds klassiska stol . Jag är nog inte riktigt där än, men det är något i den där bilden. Den som lever får se :)!

För övrigt gillar jag Dunst också. I klassen it-flickor som ibland  faktiskt även är duktiga skådespelerskor, sticker hon ut i mängden.

3 comments

  1. Kristen Dunst är otroligt vacker på denna bild 🙂 Gillar henne skarp 🙂 Som du säger så är det härligt färger som tydligen är på intåg 🙂 Läste inlägget om ditt “toalett golv” med svart och vit… helt underbart 🙂

  2. Snygg bild, hon är verkligen fin! Du spottar verkligen ut inlägg, inspirationen är på topp!? 🙂 Jättekul i alla fall!

  3. Lina: Jag gillar också Dunst – det är något speciellt med henne. Och på den här bilden lyser det verkligen om henne! Japp, rutigt golv blir det och det kommer att bli jättesnyggt tror jag!Helena: Haha! Det gäller att passa på när man har flytet inne ;). Kul att du gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.