Utvalt: Klippans barnprodukter

klippaneko-copy.jpg

Skånska Klippan Yllefabrik fortsätter att satsa på sina barnkollektioner i ett liknande segment som Mairo. I den nya katalogen märks de ekologiska filtarna som en del i en medveten miljöstrategi. Bland nyheterna syns Lotta Glaves färgstarka och lekfulla Funnymals. Produktiva Karin Mannerstål står bakom de fina filtarna Traffic Jam. Bilderna i barnkatalogen är stylade med den retrokänsla som konsumenterna av barndesign inte tycks tröttna på i första taget. Det är en gammal barnvagn i manchester. Den urcharmiga bebisen ståtar förstås med en stormönstrad mössa. Själv börjar jag känna mig tämligen mätt på 70-talsretro, men smaken är som bekant som baken :).

Psst: Butiken Barntyger nyöppnar med en rabatt på 25 % om man anger koden Nypremiärsrabatt. Erbjudandet gäller till och med den 8 oktober. De har bland annat Mannerståls snygga filtar.

2 comments

  1. Filtarna från Klippans yllefabrik är jättefina. 70-talsmodet är nog inte helt passerat än. Hur skulle det gå för Odd Molly då :-)? Barntyger är en ny butik för mig. Ska kolla in den. Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.