8 comments

  1. Jag fick ju fin abc-plansch av dig, den blev så fin med ram till på pojkrummet 🙂 Blir sugen på målarboken, ska kolla in!

  2. Ja! ABC-planschen jag fick i vinst av dig hänger i Majas rum och är så fin. Jag gillar målarboken också!

  3. Gillar verkligen målarböckerna! Min tavla, som inte är en tavla utan en anslagstavla, kommer från Granit. Älskar den och njuter varje dag åt orden som tittar ner på mig när jag sitter vid datorn.Ha en skön helg i flyttlasset!

  4. Stort tack för tipset om den fina sidan, ska klicka hem en ABC tavla till dottern. Gillar den här lite “coola” enkla tecknade stilen. Köpte en första & andra mosboken på http://www.likasom.com till mig och dottern och pekboken kommer passa perfekt ihop med tavlan!Trevlig helg!

  5. Mia: Visst är de fina! Jag gillar dem mycket!Helena: Vad roligt att planschen kom till användning. Jag gillar Minnas grejer.Lo: Kul att Ni gillade planschen! Visst är målarböckerna fina. Jag vill ha en till mig själv :)Sofie: Just ja. Granit har dem ja. Vi har inget Granit i la stada – tur det kanske med tanke på utbudet. Jag gillar de där gamla anslagstavlorna. Någon gång hoppas jag få korn på en! Ha en fin helg du med!Cecilia: Men så kul att höra! I am to please 😉 Jag scannar mängder av information på nätet varje dag och förhoppningsvis vaskar jag fram guldkornen som har det där lilla extra a la mig. Kul att du gillar!Elin: ABC-tavlorna är verkligen fina. Det är lite klassisk fem myror-stämning men med Minna-twist som gör att de får det där lilla extra. Trevlig helg till dig med!Number Nine: Jajamen. Jag vill ha en själv som sagt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.