Plockat

plock10okted-copy.jpg

Ett fredagsplock – håll till godo!

1. Charmigaste ormarna från Harriet Design (genom Isa som precis kommit med ny dinotavla).2. Familjesmycken lanserar adoptionssmycket One World . Smycket visar hela världen med en liten briljant som markör i adoptionslandet.3. Mönstervärld i Gunilla på det stora varuhuset med klara vibbar av klassiskt tyg från Liberty.4. Vi tycks inte tröttna på att sätta personlig prägel på saker just nu. Många rum har precis slagit upp portarna och erbjuder bland annat betongstjärnor med ord på. Det gäller att sticka ut bland alla bokstäver som fullständigt överöser oss. Här tycker jag att en beprövad form får det lilla extra med det klassiska typsnittet.5. Det är varken första eller sista gången som jag visar en kofta här :). Snygg variant nyinkommen på H&M.  6. Hemmamys i stickad ballerina med blombrodyr från holländska Ruby Brown och Brandos.7. Vinterns vackraste vantar kommer från Erica Laurell. Drömma är alltid tillåtet.

Trevlig helg!

Avdelning konstiga grejer, udda meriter och det är snart helg. Jo då, jag kände mig manad. Vad kan DU om det danska kungahuset? Jag fick alla rätt så klart :).

17 comments

  1. Det är ju helt livsfarligt att följa din blogg! Jag blir helt uppfylld av en intensiv “måste-ha-känsla” som inte går att stoppa. Helt sjukt så många fina saker som du nosar upp! En minut efter jag läste ditt senaste inlägg så låg en beställning på en betongstjärna….Tack för alla bra tips!Ha en underbar helg!//Charlotta.

  2. Åh vad mysigt med stickat och virkat, det vill jag gärna gosa in mig i en ruggig dag som denna. Dock utan ormgos!

  3. Urfina grejor, du har näsa för att hitta allt fint! Koftor gillas här med och den grå var söt. Gillar allt i collaget! Trevlig helg!Gjorde testet men landade på 4, inte mitt område ;)kram 🙂

  4. Jättefina tips, som vanligt! Jag gillar verkligen adoptionssmycket! Och betongstjärnorna och tyget och ormarna och …. 🙂 Dina collage förgyller! Trevlig helg! Kram

  5. Jättefina betongstjärnor! Är ju lite betongfrälst för tillfället och stjärnorna ger ny inspiration.6 av 8 rätt. Lite missnöjd över att jag missade ena barnens namn.

  6. Åh vad fint kollage.. min favorit blev det där halsbandet…det fick mig en tankeställare att barnen itne alltid är så självklara…Ha en fin helg och glöm inte tävla hos mig.. kasnke något nytt fint till huset!!!Kram M

  7. Alla: Kul att Ni gillar! En riktigt fin helg tillönskar jag er alla! [Angående det kungliga testet : Man kan väl sin Svensk Damtidning – tack mamma :)]

  8. Ah, titta! Du hade redan hittat till Många rum, visst har dom fina saker!Gillar som vanligt dina plockcollage, du har så´nt bra öga för en god mix!Trevlig helg!

  9. Fina bilder som vanligt! Särskilt adoptionssmycket, vilken bra idé. Snyggt också. (Jag är iofs en kartnörd, älskar kartor i alla dess former).

  10. Saravillfara: Tack! Kul att Du gillar! Jag såg ditt inlägg om betong&:et. Fint det med! Ha en fin vecka!Charlotte: Ja, jag gillar smycket. Visst är det något speciellt med kartor – håller med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.