Huset: 14 oktober

I dag var det husvisit med liten speedad son som testade att öppna dörrar ut till leran och springa runt huset typ väldigt många gånger. Några dokumentära bilder i farten blev det dock :).

hus53.jpg

Nu är den utskjutande arbetsbänken på plats. Bänken skall dels fungera som just avdelare mellan kök och matplats, dels som en extra arbetsbänk ut mot huset. Det gäller att tänka sig de här skönheterna över också. Några av kökshandtagen är på plats.

hus61.jpgSkivan i massiv ek.hus42.jpgBadkar och handfat med kommod på plats i badrummet. Stämningen här känns stilren och avskalad, precis som jag var ute efter.hus31.jpgJodå, precis så där skojigt är det att klättra upp på en jättehög målarstege så att man nästan når taket!hus13.jpgBarnens rum har fått tapeter. Ni kan nog aldrig gissa vem som skall bo var ;).hus23.jpgJo, det kan Ni nog. Annas karamellrosa väggar, som även mamma tycker blev väldigt fina.

 

I dag är det precis en månad kvar tills slutbesiktning och nyckel i handen. Otroligt!

14 comments

  1. Vad fint det blir! undrar lite över vart badrumsmöblerna kommer ifrån, vi ska snart renovera badrummet och gillade verkligen dessa!

  2. Lo: Jag hoppas att djupet och längden skall räcka till för mig att sträcka ut mig i. I affären fullt påklädd gick det bra :)Hanna: Kommoden ingår i Myresjöhus standard för badrum. Det är Prio från Vedum. Badkaret kommer från Westerbergs och heter Deep Sq 1800. Caroline: Ja, det känns bra att det liksom sipprar ut lite till allt det vita :)Nilla: Ja, eller hur ;)?! Jag känner mig hittills väldigt nöjd med valen i huset.Ulrika: Det är som sagt Prio från Vedum som är standard i Myresjös hus.

  3. Min lilla Alice konstaterade pricis en kändis på bilden:) Men jag måste bara säga gudars vad kul och vad fint det blir.. vi är i jakt på badrumsmöbel för tillfället.. den var väldigt fin.. skulle vi haft den (den var inte standar hos oss) fick vi betala dyyyra pengar.. man kanske skulle kolla vad den kosta löst!Kram M

  4. Mia: Haha! Big Celeb 🙂 Det är inte alltid jag kom överens med Myresjöhus basutbud, men just Vedums badrumsgrejer och de blandare som ingår gillar jag. Snygg bas tycker jag.Hemmabloggaren: Ja, känslan är bra än så länge – hoppas att det håller i sig :)Helena: Ja, det känns bra med en liten avdelare och en extra arbetsbänk där man är vänd innåt huset på ett annat sätt. Att man faktiskt skall stå där och hacka grönsaker känns dock väldigt skumt 🙂

  5. Vi har också en fristående bänk som fungerar som avdelare och avlastningsbord. Det slog mig senast i morse hur mycket vi använder den! Frukosten på vardagar placeras där, som en buffé. Vid middagsbjudningar så kan vi använda den dels som extrabord (två barstolar) och dels som extra avlastningsbord. Vi bakar på den. Vi gör maten vid den. Kort o gott – praktiskt!

  6. Fröet: Jo, precis så har jag tänkt att den skall funka. Kul att höra att Ni är nöjda med er bänk! Jag hoppas att det skall bli något liknande för oss 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.