Less is more

dockskappapp.jpg

Jodå, jag inser att detta är en del i trenden att vi skall vara medskapare av tingen kring oss. Varför köpa färdiga koncept när vi och framförallt våra små telingar kan dekorera själva? Strumpor, brickorlampor, tapeter och lekhus – det mesta går att sätta en personlig prägel på. Jag kan ju inte hjälpa att jag tycker att det där dockhuset i papp är alldeles galant precis som det är. Eller skall barnen få gå loss på det med sina tuschpennor :)?!

Pressbild från Favoritsaker.

5 comments

  1. Tjohalia: Jag gillar det som det är, men lite färg skulle kanske inte skada :)Anna-Karin: Jodå, jag kan tänka mig att det skulle locka. Frågan är bara hur kul det skulle vara efter ett tag när lillebror enligt storasyster bara kladdar och storasyster blir galen efter att ha missat någon linje – ALLT är förstört – big drama :). Jag tror att jag njuter av bilden så länge 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.