Snart

minablommor.jpg

Vissa grejer med huset har haft ett stort symbolvärde under resans gång. Mina blommor till sovrummet är en sådan sak. Mannen ringde efter en snabb visit i huset och nu sitter de där! Jag spricker av nyfikenhet såklart, men får hålla mig tills i morgon. Jag gick uppför trappan och sedan såg jag något blommigt därborta. Men det var faktiskt inte så farligt blommigt som man kunde tänka sig. Och med lite möbler blir det nog bra. Min rapport kommer förhoppningsvis i morgon då :).

Krysantemerna från Svenskt Tenn.

10 comments

 1. Åh, vad spännande att få se det! Blir nog riktigt snyggt. I senaste numret av Drömhem & Trädgård är det en familj som har Willow av William Morris som tapet i sitt sovrum, och det är så snyggt, även fast det är mycket mönster. Ser fram emot att se hur ert sovrum blir!

 2. Kanske har nån frågat det här tusen gånger tidigare (men hittar inget när jag söker på bloggen), men var har du fått tag på de underbara typsnitten du använder när du kommenterar i dina bilder? Tack för en underhållande blogg!

 3. Hej! Jag är säker på att det är jättefint. Vi valde också blommigt till vårt sovrum. Ljusblått och en storblommig fondvägg. Jag är väldigt, väldigt nöjd. Älskar mina blommor.

 4. Pethra: Det är roligt att dela med sig av denna resa och att dokumentera inför sig själv. Jag brukar gå tillbaka i mitt arkiv och titta förundrat på takstolar och annat skoj 🙂

  Miss Marie: Och Willow sätts i detta nu upp i mitt arbetsrum, så jag hoppas att få se pilblad en masse i morgon också 🙂 Jag såg reportaget och även en blänkare i Hus och Hem om Morris. Han är på g igen den gode mannen. Alltid rätt enligt mig då iofs ;).

  Linda: Ja du, det finns ett fonthav där ute på nätet. Sök på free fonts och det kommer upp en hel del att gotta sig med. Sedan är det bara att börja leka! Kul att Du gillar!

  Stämningsfullt: Jag LOVAR på hedersord 😉

  Malin: Jag har levt i ett vitt sovrum i tio år, så känner jag att det är dags för blomstren att breda ut sig. Jag ser fram emot att ligga och räkna blommor 🙂

 5. Du har valt två fantastiskt vackra tapeter, och det skall verkligen bli kul att få se dem på plats.Jag kan bara instämma med vad andra tidigare kommenterat, och skriva att också jag blivit inspirerat av det “nybyggande” ni ägnar er åt. Nytt behöver inte kännas tråkigt!Den som ändå hade möjlighet att bygga….*lite, lite avundsjuk någonstans långt inne*!

 6. Annika: Att vi hamnade i nybyggarlandet var ju en ren slump egentligen. Jag har inte alls burit på en dröm om det där egendesignade huset där varje liten detalj är utvald. Vi blev desperata efter ett hus helt enkelt. Och nu står vi här med ett nytt hus mitt ute i leråkern 🙂 Det får helt enkelt bli bra och ett hus är det onekligen!Lo: Haha! Tålamod har jag ganska lite av, men just i dag lockade inte en tur med bussen. Jag följer med i morgon bitti då barnen skall lämnas och då – kabang – förväntar jag mig tapetfrossa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.