Triss

w-copy.jpgJag har blivit utmanad av Diana. Missa inte hennes blogg med fina texter samt vackra och inspirerande bilder. 

Tre saker jag går igång på:Förutom det uppenbara – kär lek – sådant som jag känner extra mycket för. Det kan vara en fin förpackning, design som får mitt hjärta att klappa eller en riktigt god måltid.

Tre saker jag inte kan vara utan:Mina närmaste i livet, fin choklad och att få vara ensam ibland.

Tre saker jag ångrar:Jag ångrar inte så himla mycket egentligen, men okej då. Att jag var en så himla duktig flicka länge. Att jag inte alltid har vågat göra det oväntade. Att jag har lagt energi på grejer som i efterhand verkar oväsentliga.Tre saker som gör mig glad:Tuggummipop eller musikmagi. En oväntad gest i vardagen. Positiv feedback.

Tre saker som gör mig arg:Översitteri, arrogans och kränkningar.

Tre människor jag beundrar:Svårt. Det var länge sedan jag hade en idol. Jag beundrar, lite i smyg sådär, människor som tycks få ihop det hela på slutet. Sådana som säger “Oj vad trött jag är i dag” och sedan ser de hur piggelin ut som helst.

Tre saker jag skulle vilja göra:Utveckla mig med kameran. Läsa mer skönlitteratur regelbundet. Experimentera mera i köket.

Tre maträtter eller ingredienser i köket jag gillar:Pasta Carbonara. Ugnsrostade grönsaker med lax. Köttgrytor.

Tre TV-program jag ser:Sopranos Season 1 i repris, Gossip Girl och Brothers & Sisters

Tre saker jag har med mig i livet:Min uppfostran, underifrån-perspektivet och tryggheten i mig själv.

Tre saker på önskelistan:Vardagsliv i vårt nya hus, en frisk vinter och lite yta i form av mönsterprakt i gardinlängder av den gode Frank för Svenskt Tenn.

Tre bloggar jag inte kan vara utan:Min egen förstås – svårt beroende av att blogga och uppdatera för de senaste kommentarerna :). Sedan ursvårt ju. Jag blir extra glad just nu när Lisa, Ingela eller Annika uppdaterar.

Tre bloggar jag utmanar:Vem känner för en lista? Det är bara att hugga i! Caroline? Charlotta? Soof?

9 comments

  1. Maträtterna i köket är PRECIS (och jag överdriver inte) vad jag skulle ha valt. Mycket god smak får jag lov att säga! 🙂

  2. När du kallar, Weronica – då svarar jag! Måste säga att för en människa som sitter i ett hus från 1942 med alla brister blir man lätt euforisk av att se det fina nya som ni kommer att omge er av. Så kul! Förstår att du längtar.Ha en skön torsdag!

  3. Alla: Listor är faktiskt kul när de är lite att bita i och där man får en liten glimt av personen bakom. Soof: Jag drömde länge om ett hus som ert och valde väl att inte se bristerna och underhållet i de drömmarna 🙂 Allt har sina för- och nackdelar det är helt klart. Och tro mig – du är inte ett dugg euforisk över vår leriga baksida var så säker!

  4. Här kommer en senkommen kommentar från en seg gumma på söndagskvällen.Ditt svar på “Tre saker jag har med mig i livet” kunde lika gärna vara formulerat av mig. Detta var en ovanligt bra lista, måste jag säga. Verkligen inte några slentrianfrågor.Det märks också så väl att du länkat till mig. Statistiken gör ett litet hopp ;). Du har ju en stor och trogen läsekrets – av många goda skäl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.