Love

temaveckaprylar.jpg

Vi läser Hans och Greta. Henrik skall alltid ta en bit av pepparkakstaket. Anna skall alltid ta en bit av fönstren som är gjorda av genomskinligt socker. Men själva historien är stört omöjlig att förstå sig på. Men inte skulle Du lämna oss i skogen så där mamma? Nej, såklart att jag inte skulle lämna er i skogen. Visst skulle vi få det sista brödet? Visst skulle ni få det sista brödet. Men hur kunde deras pappa lämna dem ? Inte skall du lämna oss? Nej, såklart att jag inte skall göra det. Kan Du lova det? Ja, ni är det bästa jag har.

Ibland behöver man kolla läget lite.

Nillas svartvita temavecka bjuder på prylar i dag. Mitt kastanjehjärta fick behålla aningen färg i PS.

8 comments

  1. Jag håller med om att många av de där klassikerna vi växte upp med innehåller lite konstiga värderingar. Som Hiawatha som inte vill hjälpa sin syster Solblomma med matsäcken för det är “tjejgöra”.Tur dagens barn är klarsynta!

  2. Det där var ju ett underbart sätt att kombinera färg och svartvitt på! :-)Det hade verkligen varit synd att ta i från kastanjen all sin härliga färg…! 🙂

  3. Håller med om att det här är ett av de absolut bästa fotona! Jag blir mer och mer klar över att jag inte bara behöver en kurs i fotografering utan i mitt bildbehandlingsprogram (Paint shop) 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.