Eviga dinos

dinopyssel-copy.jpg

Kärleken till de utdöda jätteödlorna består för Henriks del. Hans samling upptar en stor flyttlåda. Bidraget till familjens utrensning är hela två (!) dinosaurier som han har skänkt till sin mormor. Feng Shui light.

Sarah Sheppard är aktuell som nominerad till Augustpriset i kategorin årets svenska barn- och ungdomsbok. Massor av dinosaurier utkom i våras. Jag har bara bläddrat i ett exemplar, men boken är uppsatt på listan till jul. Det är snygg formgivning med humor. Nu utvecklas konceptet med en pysselbok. Boken är gjuten som gåva till en liten dinoälskare och ett utmärkt tips som gåbort-present till barnkalas. Grr!

Äntligen en snygg Dinobild på bloggen, eller hur Henrik?!

6 comments

  1. Mmm dessa figurer, här är det mest barbie som gäller:) Kommer ni på drop infika på dagis idag?? Kanske ett tillfälle att ses;) vi är där vid halvfyra fyra..Kram M

  2. Vad fint erat hus ser ut! Kalkstenen blev så vacker i den ljusa hallen och tapeterna fina val! Jag gillar verkligen William Morris tapeten, blev sugen på att själv ha den i vårt bibliotek. Många fina, inspirerande inlägg i övrigt! Lisa

  3. Som vi har läst den boken! Den är helt underbar och passar både för treåringen, femåringen… och mamman. Vi läser ofta och lär oss massor. Kul att den blev nominerad och hoppas att den vinner priset, för det är den värd.

  4. Mia: Och så blev fallet ju. Trevligt att råkas!Lisa: Tack! Jag kan inte vara nöjdare än vad jag är med Morris-tapeten – förutom det faktum at jag inte har bott i huset än då :). Den känns helt rätt. Mönstret är riktigt “mönstrigt” men samtidigt smälter det väl in och blir till en omslutande känsla. I ett bibliotek tror jag att den skulle passa alldeles utmärkt. Jag kommer ha en stor bokhylla i mitt arbetsrum, så lite bibliotekskänsla blir det hos mig med. Jätteskoj att följa ert hus. Tänk att Ni bor där nu!Charlotte: Haha! Precis!Anna: Det låter mycket lovande! Jag visade Henrik bilderna i går och han smälte såklart. Och äntligen en snygg bild på bloggen som sagt i hans ögon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.