Filmtajm

satcfilmed-copy.jpg

I dag har den då premiär på DVD – Sex and the City: The movie. Jag har glömt att förboka, så jag får avvakta lite med frossan. Och för de riktiga entusiasterna (dit jag i och för sig räknar mig själv) kommer en limited edition med specialmaterial den 19 november. Det har skrivits spaltmeter om varför Sex and the City har blivit en sådan succé. Det är fyra utmejslade karaktärer, där det alltid finns något att känna igen sig i. Samtidigt lever Charlotte, Miranda, Samantha och Carrie ett liv fjärran från de flesta av oss. En skön verklighetsflykt, med en viss förankring i problem och tankar som vi alla har. Sedan lyckas man med den där fingertoppskänslan när det gäller stylingen av miljöer och kläder som bara känns helt rätt. Det finns få motstycken i televisionen. Ett annat lyckat exempel är ungdomsdramat [fast tanter som jag kollar ändå] Gossip Girl som rullar i femman nu.

Siluetterna kommer från HBO:s sida.

För er med barn som gillar snygga grejer eller är begåvade med små bebisar – mina barn bara skrattade när jag visade produktbilderna ;)- har PO.P säljstart på sitt designsamarbete med Tiogruppen i dag.

6 comments

  1. Tack för filmtips. Jag tillhör nog en av de få som inte slaviskt följt serien eller sett den på box – därmed borde jag se hela filmen!Måste nog kolla in Treviso, hoppas att 4-åringen vill ha den!

  2. Ååhhh…SATC….I like! Har boxen och den är precis lika bra varje gång jag ser den. Tröttnar aldrig. Har inte heller lagt någon förhandsbeställning på filmen, men jag antar att det bara är en tidsfråga innan den finns i en dvd-spelare nära mig. En fråga: typsnittet i siluetterna? Ursnyggt; vad heter det?

  3. Piiha: Jag har sett filmen två gånger, men en DVD måste jag ju ha såklart 🙂 Typsnittet är snygga Susies hand – THE font just nu vad det verkar som.

    Lo: Jag har ju sett boxen hur många gånger som helst, så därför är det lite svårt att tänka sig filmen utan det som föregått den. Jag tror att man uppskattar den mer om man kan sin SATC-historia. Det känns som om filmen är en stor hyllning till fansen. Men tittgodis i överflöd erbjuder den ändå, det tror jag. Lycka till med Tiogruppen då 🙂

  4. Jeg fikk filmen på lørdag og det var seff. Special edition 😉 men jeg skulle nok helst lagt pengene på en Blu Ray versjon !!!Det har jeg bestilt i mamma mia!

  5. Japp bokad special edition givet:) Och tiogruppen inhandlad..dock bara till den övertaklningsbara 3-åringen..lingon blev det för hennes del:)Kram M

Leave a Reply

Your email address will not be published.