Människor

temaveckamanniskor-copy.jpg

My people.

I dag är det människor i den svartvita temaveckan. Jag fotograferade en blåsig och regnig dag på Sudret på Gotland. Solen tittade fram till slut. Jag har inte tänkt så mycket på bilden innan, men efter lite bad i PS kom detaljerna fram.  Jag tycker om att alla tittar åt olika håll i bilden, men ändå är tydligt tillsammans.

11 comments

  1. Vilken fin bild man finner lite lugn i den för man känner riktigt havet och vinden. Måste nog ta en tur till havet någon dag för det är härligt även på hösten:)Ha en fortsatt bra dag – snart är det helg igen!

  2. Ja, de står verkligen jättefint – och det känns helt rätt att de har ryggen mot kameran också!? “Tillsammans över alla hinder (alla vatten!?) mot framtiden”, eller nåt sånt. Gillas verkligen!!! 🙂

  3. Hade det inte varit för att din mans jacka och sons skjorta ser moderna ut, så ger effekten med den svagt tonade vinjetteringen i kanterna känslan av att bilden kan ha varit tagen när som helst känns det som. Nice!

  4. Vilken underbart vacker bild! Jag gillar verkligen uttrycket i den, och att alla har ryggen mot kameran och tittar åt olika håll gör den jättefin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.