Helgens TV

För allt smör i Småland – missa inte de nya avsnitten med Häxan Surtant på Bolibompa i morgon! Häxan blir utan bostad och tvingas flytta hem till sin snälla mamma. Jag ser sannerligen fram emot att se Birgitta Andersson i samspel med Katrin Sundberg. Vi kommer garanterat att titta i morgon och sedan om igen på SVT Play. Det finns även ett Häxan Surtant-spel på SVT som två små kommer att kasta sig över inom en snar framtid. En riktig höjdare i höstmörkret!

8 comments

  1. Härligt att höra att det finns fler föräldrar än jag som också sitter bänkad framför vissa av bolibompas program. Och Birgitta Andersson! Det visste jag inte. Kul!Speja

  2. Det ska vi självklart se imorgon, hon är så bra!!! Med Birgitta Andersson blir det säkert toppen… Trevlig helg på dig, den sista packningen kanske?!kram 🙂

  3. Välkommen till min blogg där jagskriver om mitt liv som ung, nygiftjuridikstudent! Här kommer jag attskriva om mitt liv, mode, mångaresor, mina älsklingar, inredning,vardagslyx och mycket mer! Harjobbat extra som make up artistpå filminspelningar samtmanikyrist, så jag kommer medmånga tips!Om du gillar min blogg kanske vi kan prenumerera på varandras via bloggkoll?? =)

  4. Skönt att höra att det inte bara är jag som är helt fascinerad av Häxan Surtant. Jag tror till och med att jag var mer exalterad än barnen att det skulle komma nya avsnitt, jag går fortfarande och sjunger på den gamla låten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.