Dagens tips

esscence-copy.jpg

Kungen av rabattkoder – Olles [eller Ellos då] – har utökat sitt sortiment med en Iittala-shop. Alvar Aaltos klassiska Savoy-vas har gått och blivit folklig – trevligt :). Jag försökte tappert knappra in olika koder – rabattjunkie som jag är –  och fick guldnapp med en 50 %:are. Visst har vi tunga kristallglas till fredagsvinet, men de fungerar inte för maskindisk. Det brukar istället bli glas från det stora varuhuset som sett sina bättre dagar. Nu sippar vi snart i en annan modern klassiker –  vackra Essence av Alberto Häberli. Det är ack så härligt att fynda!

Kolla koder hos Rabattkod.se och Deals.se samt personliga koder hos den stora postorderfirman.

9 comments

  1. Bra tips! Min man fick massor av dessa glas på sin födelsedag förra månaden men vi behöver komplettera med fler vitvinsglas så jag ska genast kolla upp detta! Tackar:-)Kram Åsa

  2. Oj då, inga fel att få rabatt på Iittala-saker, nice. Jag fick vitvinsglasen i födelsedagspresent. Har rödvinsglasen sen tidigare. Väldigt goda att dricka ur!Vad fint o fräscht det ser ut i huset, måste vara pirrigt att det är så nära. Jättekul!!

  3. Visst är Ellos underbart ibland? Jag hämtade ett paket igår med bl a en jättefin stjärnlampa till dotterns rum. Suveränt!Vi har också Essence-glasen för rött, vitt och dessert. Väldigt härliga att dricka ur! Jag diskar inte mina i diskmaskinen för de är både väldigt höga och tunna. Ett tips är att INTE handdiska glasen direkt efter man har haft fest. Då gör man garanterat sönder något!!!Ha det bäst!//Charlotta.

  4. Japp givetvis på min önskelista med:) Hur kan det komma sig:) Nu ha jag gjort tea beställning, vi får hoppas att det smakar bra nu:) Tack för tips om inhandling! Föräldramöte på torsdag?Kram M

  5. Vi har såna glas och jag ÄLSKAR dem. Skulle gärna vilja ha ännu fler… så… ja, man kanske skulle försöka hitta en sån rabattkod! 🙂

  6. Tack för tipset! Essence-glasen har vi redan för rött, vitt, och dessert, men kan tänka mig att komplettera med champagneglasen – då är det perfekt att använda dom otaliga personliga koderna som dimper ner.Sen måste jag bara tillägga att jag är så himla nöjd med mina skinnstövlar (tidigare Ellos-tips) – dom är verkligen så sköna och snygga! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.