Utvalt: Änglar av Streetwire

streetwire-copy.jpg

Enkel jul på ett sätt som jag är förtjust i. Den lilla värmeljushållaren är tillverkad i Sydafrika av Streetwire. Streetwire erbjuder arbetstillfällen lokalt och har ett HIV/AIDS-program. Jag är svag för trådarbeten och skulle gärna pryda hemmet med en ljushållare eller hängen. Det fina pyntet med en tanke finns hos Wilma & friends.

9 comments

  1. Japp det vid åhlens, om det finns kvar, det var rätt utplockat, jag var nämligen på jakt efter min moooie:)Sund att du inte kommer på torsdag då!Kram M

  2. Vad fin ängeln är! Var och besökte StreetWire i Kapstaden, de gjorde verkligen mycket fint i sin verkstad och syftet är väl bland de bästa man kan ha. Kolla också upp Monkey Biz – mer pärlprodukter, men i mitt tyckte ännu finare! (www.monkeybiz.co.za)/Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published.