Till far

farsdag1ed-copy.jpg

Det är fars dag på söndag. Här blir det säkerligen teckningar och något gott till eftermiddagsfikat. Håll till godo med lite plockat till fäderna – till söndag eller till jul.

1. Värld av is är fotoboken som alla pratar om. Provläs här! 2. Snyggaste tavlan till alla älskare av television av Sammy Rose hos Signerat. 3. Vackraste krokarna – fåglar i stengods av Jantze Brogård Asshoff från Juniform.

4. Familjekalender till pappa och resten av familjen från Kleveland Ord. 5. Naturell Savon de Marseille från Urban Living. 6. Mustaschmemo från Designista. 7. Flingsalt i fin burk från Lagerhaus. 8. Pussilakana 🙂 från Nanso och Unik Design. 9. En klassisk farsdagsgåva i den snyggaste tolkningen på länge. Fairtrade i fin ull från Muller och Sägen.

10. Manschettknappar med älsklingarna från Familjesmycken. 11. Chilitryffel från Åre Chokladfabrik. 12. Klassisk toffel Patrik från Docksta.

13. Kylskåpsmagnet med Astrid från Moderna Museet. 14. Vacker mugg i serien Umbra av Signe Persson Melin för Designhouse Stockholm hos Designonline. 15. Fint diskställ av Fredrik Sandberg för Åhléns.

10 comments

  1. Boken “Värld av is” är verkligen fantastisk. Fick den i födelsedagspresent i helgen. Rekommenderas varmt.

  2. Kul med ett collage igen! Det var mycket bra och fina saker både till maken och min far( och mig). Jag gillade familjealmanackan från Cleveland så jag ska hålla ögonen öppna för när den kommer i ngn webshop.Pussilakana var ju för gulligt 🙂

  3. Å, vad fin magneten med Astrid Lindgren var. Man får nästan en nostalgisk känsla av att titta på den. En sådan vill jag ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.