Snart

Mitt i november är såklart lite mindre grå detta år än andra år. Vår flytt inleds om bara några skälvande dygn. Jag fattar fortfarande inte riktigt. I dag var min pappa på plats och monterade vår postlåda. På måndag kommer inte tidningen på hallgolvet, utan då får vi vackert gå ut och hämta den. Tänk allt detta annorlunda som kommer att bli alldeles vanligt sedan :).

Det mesta är nedpackat, men jag har kvar några böcker i min kära serveringsgång ( en av de saker som jag kommer att sakna härifrån). Vi bakade browniekakan ur en av mina favorit-inspirationsböcker för denna tid på året Vinterns och julens glädje i helgen. Boken är tyvärr slut på förlaget och jag håller hårt i mitt exemplar. För snart, snart är det dags för att pynta – I VÅRT HUS ;)!

Vackra bilder från boken av paret Hensley. Duktiga stylisten Paul Lowe som driver excellenta bloggen Sweet Paul är en av kreatörerna av allt fint i den.

4 comments

  1. Tack för påminnelsen måste plocka fram mina julböcker och där ibland har jag den du skriver om helt underbar är den.

  2. Nu är “snart” väldigt nära! :)Jag tycker nog att det “igår” du bloggade om det första mötet med tomten, och tänk, nu står det ett livs levande och färdigt hus där! Kram och lycka till bland alla kartonger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.