Poff!

inflyttning-copy.jpg

Kan Ni tänka er?! Vi har nycklarna i vår hand! Vi har börjat flytta in i huset! Jag har druckit te där. Barnen har maxat stegljudsisoleringen. Och älskade sonen sammanfattar det hela väl. Mamma, det känns faktiskt redan som hemma här.

Det har varit en lång process. Visst är det bubblande glädje, men även ganska mycket pysa luft ur en ballong. Det är många intryck på en gång som inte alltid är så lätta att få grepp om. Man går liksom bara runt och tar lite på köksbänken, för att gå vidare och klappa på en fönsterbräda. När min pappa satte upp en hissgardin i köket kändes det ändå ända in i hjärteroten. Vi är äntligen hemma.

Snyggväskor från Alstermo Bruk. Tusen tack för alla hälsningar till mitt inlägg i går. I kväll är vi tillbaka inne i staden för att sova här. I morgon flyttar maken och jag hela dagen, medan barnen är hos mormor. På söndag flyttar vi med bistånd av min pappa och på söndag kväll skall vi sova i huset för första gången. Det blir med andra ord fullt upp hela helgen. I natt kommer jag att sova mycket gott känner jag. Det har varit en lång dag med många intryck. Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

21 comments

  1. Grattis! Vad spännande, vad kul! Det känns lite som ä n t l i g e n även för mig som först följt era nederlag och sedan era framgångar 🙂 Visst är det härligt att känna sig hemma på en gång, känna att det här är rätt.Ha det gott :)Malin

  2. Jag har tänkt på er under dagen och avundats!Äntligen! Trevlig helg och lycka till med all flytt. Jag ser fram emot rapporter när ni börjar komma iordning.

  3. Åhhh, vad härligt det låter!Inte att flytta för det är typ det värsta som finns – men att hitta HEM. Det är en fantastiskt känsla.Önskar er all lycka till med flytt (och hus) och bär nu så att armarna blir låååånga. Avundas känslan ni kommer ha på söndag. Fösta natten i nytt hus. Mysigt!!! Och förväntasfullt…

  4. Grattis!Vet precis hur underbart det är att vara i mål efter en lång byggprocess. Lycka till med flytten. Hopppas att ni kommer trivas riktigt bra i nya huset./Cathis

  5. Lycka till önskar jag dig weronica och din familj i ert nya hem! Jag har följt din blogg i tysthet ändå från “living with w” och ser fram emot nya härliga blogginlägg. Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published.