Nytt

morgonrock-copy.jpg

Snart är det dags att sova för sista gången i vår lägenhet. Vi har burit grejer hela dagen och jag är helt mör. Det är fortfarande en hel del kvar, innan flyttbilen skall ta de stora möblerna på måndag. Jag har börjat att plocka upp lite i huset. Vissa grejer är sådana där symbolsaker som jag har sett fram emot att se på plats. I dag hängde jag bland annat upp min morgonrock från Pelle Vävare på en av krokarna i badrummet. Jag älskar att dra runt i morgonrock på förmiddagarna. Nu ser jag fram emot att köra klassiskt pepitamönster vid sena helgfrukostar med nybakade scones. Mmmm…

Jag hyser gott hopp om att vara online ganska omgående ute i huset. Vi får väl se hur det fungerar i praktiken sedan. Det lär finnas ett och annat att göra utan att bekymra sig om det, men Ni vet – måste bara blogga lite och bara kolla lite ;).

15 comments

  1. Lycka till! Det har varit så roligt att följa med hela vägen från den första planeringen av ert hus. Hoppas att du kommer online snabbt igen.

  2. Nu vill jag precis som alla andra veta hur helgen har varit och känslan den första natten!Måste även säga att ditt tidigare inlägg om vad du INTE kommer att sakna från lägenheten var en underbar läsning;)Hoppas allt är väl med er och att allt gått bra!Kramar Maria

  3. Antar att ni har sovit första natten i huset nu. Hur kändes det? Jag kan bara tänka mig hur fantastiskt det måste vara. Nu börjar det roliga. Att packa upp och skapa sig den ordning och den känsla man vill ha. Mmmm…. Lyckost dig! Och lycka till! Kram

  4. Till alla kära läsare av En Mammas Dag!Weronica och jag hoppas att vara online igen sent i kväll om allt det tekniska går som planerat, i annat fall får ni hålla ut ett tag till…

Leave a Reply

Your email address will not be published.