Alive

Kan Ni tänka er?! Vi har packat upp i all oändlighet med bistånd av min mor och far – tack bästa föräldrarna! Och nu till slut sitter jag här i mitt pilbladsrum och knapprar. I´m online and alive. Det finns såklart fortfarande en hel del att göra, men jag är ändå imponerad över hur mycket som har hunnits med på några dagar. Sent i kväll drabbades jag av ett inredningsryck och möblerade nedre vardagsrum. Så nu sitter jag här – trött in i märgen – men ändå med en märklig energi. Jag återkommer – var så säkra :).

18 comments

  1. Vad kul, och så skönt att ni kommit så bra i ordning!Tack så mycket för dinosaurietipsen föresten, de uppskattades av max! =)Kram!

  2. Härligt att höra att allt har gått bra. Och så fort ni har packat upp och till och med fått igång internet…. Ser fram emot lite bilder från huset så fort du hinner. Jag som är steget efter dig håller på och packar. Det skall bli så skönt att slippa röran snart!Kram//Charlotta.

  3. Härligt vännen! Det är konstigt hur mycket energi och planer man har innan flytten, och hur luften bara går ur en några veckor efter. Projekt och faser, du vet :). Hoppas vi kan ses något nästa vecka. Kram!

  4. Vad härligt!Tänkte faktiskt på dig/er i söndags och att ni skulle sova natten i “nya huset”. Konstigt… eller hur? När man aldrig har träffats. Men jag gick och tänkte ändå – kom ihåg känslan av första natten i huset. Fylld av trötthet och förväntan inför allt nytt.Ska bli roligt att se lite bilder senare. Möblerat och klart.Kram Susanne

  5. Hej,vad härligt att se att du är online igen. Hoppas att allt med flytt har gått bra.Vart det mycket som rensades när ni packade? DÅ menar jag om ni (säkert som jag o min lilla familj) lyckats spara på en massa bråte och allt möjligt under alla år, kastade saker?Hoppas på bilder från huset förstås.Må så gott från Fåröälskande anette från SUndyberg

  6. Fantastiskt! Skönt att ni långsamt börjar komma i ordning. Kul att du skickar ett livstecken – vi är många som har Weronica-abstinens…

  7. Härligt att vara på plats nu!Det är tungt att packa upp. Jag föredrar att aldrig ta en paus utan fortsätta tills det är klart annar blir den där pausen lätt låååång. För uppackning blir rätt tråkigt efter ett tag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.