Off

sjuk.jpg

Jo men visst, piffning av nytt hus tar på krafterna – eller något i den stilen. Första natten vi sov i huset väcktes jag av liten son. – Mamma jag har kräkts. Skinande nytt, men fortfarande same, same. Och det är väl så det skall vara på något sätt. Livet går vidare. Och en vecka senare är det min tur. Jag tackar iofs min lyckliga stjärna att det hela väntade till nu och inte mitt under flyttbestyren. Roligare än så här blir det inte just nu tyvärr. Jag får återvända med storstilade krafter sedan :). Under tiden får ni tävla nedan.

UPDATE: Väskor från Alphabet Bags. Nu fungerar det att ladda bilder igen. Lycka mitt i allt sjukelände :). Jag känner mig mer piggelin i dag också.

16 comments

  1. Vilken otur med magsjuka mitt i flytten! Men som du säger; vardagen stannar ju inte upp för att man flyttar. 😉 Ser fram emot fler bilder när du har fått krafterna tillbaka. Kram!

  2. Men stackare!Ni är alldeles för bra på att hitta de där magbacillerna vid olägliga tillfällen i er familj… Hoppas din ork snart återkommer. Krya på dig!

  3. Exakt samma sak hände oss första natten i nya huset! Istället för att vakna upp utvilad och äta mysig frukost med familjen (som jag hade föreställt mig första morgonen), vaknade jag ledbruten i soffan med handdukar och kräkhink som sällskap.Men sedan kunde det ju bara bli bättre :-)Krya på er och hoppas ingen annan åker dit!

  4. Nej fy. Krya på dig så snabbt det bara går. För att se det från den positiva sidan så kan du ju passa på att mysa framför brasan nu när du är sjuk ;)Kram Sofia i Paraguay

  5. Usch och fy:-( Man får ju ändå säga att timingen var ganska bra, om man nu tvunget ska igenom den hemska magsjukan. Krya på dig!!!

  6. Nej men fy vilken otur :-(Magsjuka är ju ungefär det värtsa som finns! Hoppas det är snabbt övergående & inte “smittar runt” i familjen.Det du hitills visat av huset är så himla fint. Älskar Liatorpskåpet i badrummet, verkligen toppfint & en bra idé att ha ett sådant skåp i badrummet.Kram, & krya på dig/er!

  7. Usch, vad jobbigt! Kommer ihåg när barnen var små och hade magsjuka samtidigt. De kom in och lade sig bredvid mig och så satt jag där med en hink och försökte fånga upp än den enas än den andras spyor… TIlls jag själv tog hinken i beslag. Jisses, den magsjukan önskar jag mig inte igen. Hoppas ´de mår bra snart! Styrkekramar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.