Badrumsförvaring

Förra lördagen höll vi som bäst på att flytta hit kartonger och packa upp lite smått. En vecka senare lever vi ett liv som börjar att likna det vanliga igen. Jag är fortfarande så in i vassen trött. Men det börjar att vända och när man får börja att piffa med lite växter och annat lullull kommer energin så sakta smygande :).

badrum1.jpg

I badrummet står numera Liatorp. Piffningen har inletts som synes och det är ju sånt här som är så kul! Skåpet passade rummet som handen i handsken. Det lite sirliga utsmyckade kompletterar det strama uttrycket med rutorna. Jag gillar kombinationen av den stängda förvaringen med det öppna glaset i dörrarna. Det är egentligen ett bokskåp, men fungerar alldeles ypperligt även i andra utrymmen tycker jag.

badrum2ed.jpgFeelgood-tryck att mötas av på morgonen från Keep Calm Gallery. Det kan sannerligen behövas i dessa tider :).badrum3.jpgJag gillar detaljerna på skåpet som ger ett gediget intryck.badrum4.jpgDetalj från skåpet med klocka och handdukar från Pelle Vävare.vinnkort-copy.jpg

Till sist – tusen tack för alla hälsningar i samband med min oklippta husvisning! Varenda kommentar har varit väldigt rolig att läsa. Tack! Jag skall svara på specifika frågor under inlägget sedan. Som en liten gest till tålmodliga och uppmuntrande läsare anordnar jag en utlottning av de fina ‘You’-korten av Lucas & Hayley. Vill Du ha chans att vinna de tre korten? Skriv en kommentar i detta inlägg, så är Du med!

Ha en fortsatt fin helg!

82 comments

 1. Hej – och grattis till inflytten! Det verkar bli jättefint. Har min Keep calm inne på inramning, skulle gärna komplettera med dessa små kort (väntar smått vilken dag som helst och skulle nog behöva lite uppmuntran då sömnen förväntas krympa till ett minimum). Håller tummarna! Kram!

 2. Alltid lika kul att se bilder från huset. Är så avundsjuk på det rutiga badrumsgolvet, ett sånt vill jag också ha!!

 3. Åh vad roligt att du skriver igen, har saknat dig i veckan och alla fina inlägg, nästan så jag knallade över för att få lite inspiration:) Ett litet grattis till A i efterskott också!!! Jag vill gääääääärna vinna korten:DKram MPs. skåp=ursnyggt, börjar nästan fundera på ett eget:)

 4. Hej! skåpet är helt underbart skulle gärna ha ett själv men vårt badrum är nog lite för litet för det. Så jag får beundra ditt på bild istället. Hoppas ni kommit iordning i nya huset och att ni kommer trivas.kram pilla

 5. Piffa är roligt! Vi fick vår nya soffa igår, idag har jag piffat den med två nya Ogräs-kuddar 🙂 Fortsatt trevlig helg!

 6. Hi!, My name’s Natalia, and I’m from Argentina.You’re blogspot.com is a beautiful, and I like it.I always into in it, beacause it’s reaaly simple and sweet. Love, Nati.

 7. Tack för en härlig blogg! Hittade hit för ett par dagar sedan via en kommentar angående val av badkar hos Linda K. Har spenderat kvällarna framför datorn sedan dess och läst alla inlägg från starten. Jag hoppas att du orkar fortsätta blogga framöver så att jag får fortsätta ta del av dina tips och din inredning. Vi har precis köpt ett hus som behöver en genomgående renovering och jag har hittat mycket inspiration via dina länkar och bilder. Gillar din stil!

 8. Så fina bilder! Det blev jättebra med skåpet – bryter verkligen av snyggt! Visst blir man trött av att flytta – hur roligt det än är! Jag är med och tävlar, såklart – de korten är underbara! Kram

 9. Din blogg är daglig läsning!Blev än mer intressant med husbygget.Flyttade in i vårt nybygge för snart två år sedan. Det är inte så olikt ert. Kul att se och ständigt ny inspiration.Det sliter ju en del på krafterna att bygga, flytta och piffa!Idag har sonen maginfluensa och ett av korten skulle helt klart komma till användning ; )

 10. Jag känner varje gång jag är inne på Din blogg som om jag lyssnade på en god vän. Jag har varit en trogen läsare sedan ungefär 1 ½ år tillbaka utan at göra så mycket väsen av mig. Under denna tid har jag lärt mig så mycket bra saker och verkligen förändrat mitt sätt att tänka och känna om saker och ting, både materiella och existentiella. Tack! Mia

 11. Verkligen lyckat!! jag gillar också det skåpet jättemycket, men har tyvärr inget själv.Skulle vara väldigt kul att vinna ett så fint kort! Anki

 12. Hej!Tänkte gå in och kolla länken till korten och såg då att du faktiskt hade en utlottning, då måste man ju vara med!”You look lovely today” är ju onekligen något man hade behövt som en liten påminnelse på morgonkvisten!Det svart/vitrutiga golvet är så snyggt …och tidlöst!Kram Tulipa

 13. Så fint det blev! Följer din blogg med spänning, har blivit beroende!:) Tur att det dock är ett positivt sådant 🙂 Älskar det svart/vita golvet! Må så gott! Johanna

 14. Du har en sån inspirerande blogg och ett superfint hem!De fina korten skulle jag bli glad av varje dag :)Johanna

 15. Ja skåpet gör sig verkligen bra där. Snyggt och roligt med både öppen och stängs förvaring. Man vill ju kunna gömma lite men även visa upp när man köpt snygga saker..fniss!!Ha en bra dag Kramiz

 16. “You look lovely today”…ja, det är inte precis det första man tänker på när man just stigit upp och står där på badrummet med håret på ända och påsar under ögonen. Men det är just då man mår som bäst av att höra det eller bli påmind om det, så jag vill jättegärna vara med i utlottningen av de fina korten./Piiha

 17. Tack för härliga bilder. Jag är en månad från att stå i mitt nybyggda hus och kommer förmodligen vara lika trött som du är nu. Är så härligt att läsa om alla tankar, alla våndor och all lycka. Jag har EXAKT samma känslor. Kommer sakna det här hemmet, men inser att det blir tusen gånger bättre på den nya adressen. Tack för att du delar med dig.KramTina

 18. Åh, vad snyggt liatorp blev i badrummet! Oväntat men väldigt snyggt. Lite gammeldags på något sätt tycker jag, men de kanske bara är jag? Fint iallafall!

 19. Så fint skåpet blev när det kom på plats. Håller med om vackert detaljarbete, vilket ju inte alltid följer med i de platta paken… :)Jag gillar dina “muffinsskålar”, du har sinne för detaljer du!!Lycka till med fortsättningsfixet och hoppas du snart blir piggare! Som du själv säger – med piffet kommer orken. :)Kram kram

 20. Massor med grattis till att ni nu äntligen fått flytta in i huset och att du får mysa runt i hela härliga huset och fiffa, pyssla och dona. Det är ju helt underbart. Och så fint det blir sen!!!! Du har det i fingrarna – det blir verkligen jättefint. Ha en fin fortsättning på söndagen //Kram från Märit

 21. Klart jag vill vinna trycken!Det ser så fint ut, jag blir ärligt talat lite avundsjuk, får i vårt trånga radhusbardum skall sex personer samsas med ett skötbotd och en tvättpelare.men det är ljuvligt att se vackra bilder på hur snyggt det faktiskt kan vara i ett bardum som har både fönster och ålats för ett vackert skåp…

 22. Vad fint du har det! Jag skulle verkligen behöva ett fint litet kort att läsa varje morgon när jag stiger upp kl 05.30 och skall stressa iväg och lämna två små barn och sedan själv bege mig till jobbet! Hoppas på tur!

 23. Grattis till flytten, jättekul att följa er inredning. Jag vill såklart vinna dom fina korten. Tack för en fin blogg!! Kramar Sara

 24. Vad otroligt fint det blir hemma hos er!! Vi har precis fått upp innerväggarna och jag har liiiite svårt att se mig det färdigt och piffat. Det kanske kommer…

 25. hej! Måste börja med att gratulera till inflyttningen i erat så fina hus! Har varit spännande att följa resan då jag följt din blogg i över ett år nu, och jag kikar in med glädje varje dag för att läsa:-)Vore roligt att vinna de fina korten! mvh Anette

 26. Vad kul att du skrivit ett nytt inlägg, förstår om du är trött men du är saknad :)Skåpet blev kanonbra, snyggt och praktiskt. Ha en bra vecka kram!

 27. Hej och grattis till inflyttningen! Vilket superfint skåp! Håller med, passar kanon överallt och inte minst i ett badrum. Synd att mina två badrum är så små, blev väldigt sugen…Håller tummarna för utlottningen av de fina korten och önskar dig en trevlig vecka!

 28. Jag känner att jag verkligen skulle bli glad av att läsa alla 3 korten :)Snyggt skåp förresten.

 29. Hej,jag har med spänning följt din husresa och det har verkligen varit roligt att se. Själv lär det inte bli något hus på ett tag men hemskt gärna ett Liatorp.Jag vill gärna vara med i din utlottning om de underbara korten.Hälsningar Sofie

 30. Grattis till inflyttningen!Vilken känsla det måste vara att bo där på riktigt numera. Huset ser verkligen fint ut, som gjort för att fira en vacker jul i.Och allt “piff” ni har framför er – iih, vad kul!

 31. Ni har fått det så fint, grattis!Vi skulle verkligen behöva lite feel-good kort att förgylla vår vardag med!/Anna

 32. Å så fint det börjar bli. Skönt att vara hemmastadda till jul antar jag. Hinner du julpiffa något? Jag vill såklart gärna vara med och tävla jag med. Jag har tävling jag med.. välkommen att delta om du vill. Kram Terese

 33. Supersnyggt med Liatorp i badrummet. Om jag skulle ge dig ett pyttelitet tips så skulle det vara att införskaffa fler korgar från IKEA och märka dem med etiketter i snören tex en korg per person. Annars är det vackert när du piffat precis och så blir du “galen” när övriga familjen trycker in allehanda jox.

 34. Hej, Grattis till huset och så kul att se bilderna, jättefint.Vill vara med o tävla om de fina korten.Kram Annette

 35. Hej!Skåpet ser ut att passa perfekt! Och så bra med både stängd och öppen förvaring. Har man fina saker vill man ju gärna visa upp dem. Självklart vill jag gärna vinna de fina korten! Din blogg är daglig läsning för mig och jag tackar för alla bra tips!

 36. Jag sällar mig till skaran av vinstsugna läsare! 😀 Vill samtidigt tacka dig för alla tips och idéer, all inspiration du ger via bilder och text, som en vitamininjektion i vintermörkret! 🙂

 37. Vilken fin blogg du har, hittade nyss hit. Måste fråga, för jag har letet ihjäl mig, Vad är det för typsnitt du använder? I hjärtat t.ex.?Tack på förhand!

 38. Vad fint ni har….sitter & njuter av ert fina nya hus. Är det Howardsoffor och fåtöljer ni har? Jag är gärna med & tävlar om de fina korten.

 39. Tack för tips på fina badrumsskåpet (Liatorp) vi ska flytta in i ny våning och har varit på jakt efter ett liknande skåp till badrummet.Jag skulle vilja ha korten i fina ramar till sovrummet, härliga budskap att somna och vakna till varje dag.

 40. Tack för all inspiration. Vi har planer på att bygga ut vårat hus och när jag ser erat resultat så vill jag vara klar NU :-)Jag vill gärna var med och tävla och samtidigt passa på att fråga var har du hittat de fina “muffinsburkarna”/ Veronica

 41. Hejhej! Liatorp serien är SÅ snygg! Har själv vitrinskåpet med helglasade dörrar som jag hittade på fyndet för något år sedan. Ibland har man tur 😉 Önskar stor lycka till er i det nya huset!

 42. Stort Grattis till ert vackra hem!Vad härligt att äntligen bo där!Jag har följt din blogg ett antal år nu och inspireras.Tack för att du delar med dig!

 43. Hej! Har följt din blogg sedan start men aldrig kommenterat vad jag vet. Blir oerhört inspirerad av både din och Helenas blogg! Det har varit jättespännande att följa huset och det pirrade i min mage med när du räknade ner dagar till inflyttningen. Ha en bra dag trots sjukdom! Kram!

 44. Hejsan!Kommer själv ihåg hur jag nästan klappade ihop efter vi flyttat klart, sen hade man inte lust att göra någonting. Lusten bara rann av en,…det är först nu två år senare som jag har lust att börja fixa och ha mej igen. Lycka till i det nya huset!! Och hoppas samtidigt jag har tur att vinna de fina korten!!!!!!!!

 45. Following my analysis, thousands of people all over the world get the loan at good banks. Therefore, there is great possibilities to get a auto loan in any country.

Leave a Reply

Your email address will not be published.