Vackert

cosasshowroom.jpg

En av mina absoluta favoritbutiker på nätet – Cosasöppnar sitt showroom på Söder i dag. Jag förförs alltsom oftast redan av bilderna på nätet och kan tänka mig att jag skulle bli som ett barn i en (dyr) godisaffär i själva butiken. Farligt, farligt, men härligt, härligt eller något i den stilen. Som den döda sill jag är sitter jag dock tryggt förankrad i min stol och njuter av bilder på behörigt avstånd. Bara ett klick bort dock ;).

Fantastiska krukor av en av mina favoritkeramiker Mikaela Willers. Willers ting har synts i ett antal magasin nu inför stundande jul. Några tidningar har exempelvis gått loss med de vackra ljusstakarna. Jag köpte en mindre kruka av Willers på Gotland i somras i en liten betagande gårdsbutik på Lauters på Fårö. Den får jag visa en annan dag.

För övrigt – Ni missar väl inte Cosas-Annelies vackra hem i senaste Sköna hem? Tittgodis så gott som något.

7 comments

  1. Mikaela Willers grejer är verkligen helt ljuvliga! Och jag fönstershoppar varje dag på väg till jobbet då jag passerar hennes butik på Söder… Suck! En vacker dag så kanske även jag blir lycklig ägare till något tjusigt, vem vet? Krya på dig!Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published.