Snart advent

annaandersdesign.jpg

På söndag är det som bekant första advent. Jag har då inte alls hängt med i svängarna. Jag har närt visionen av två stora kransar på vår pardörr som en hägring en längre tid, så det skall förverkligas så snart orken återvänder. Vad gäller adventsljusstake så har vi de sista åren skippat den traditionella varianten med mossa och svampar. Barnen pillade med små tassar när de var små och mossa som torkat är ingen hit någonstans. Den där mossan var även ett ständigt elände att komma ihåg till första advent. Nu behöver jag bara införskaffa fyra vita kronljus då jag istället plockar fram min vackra ljusstake från Anna & Anders Design. De handgjorda tingen i plåt från Mora är en av mina stora julfavoriter. Vi har även två tomtar som är givna som inslag på julbordet. Jag gillar den enkla formen som ändå har det där lilla extra. Tänk att det är dags för det första adventsljuset på söndag. Helt otroligt vad tiden går fort!

Skål från Anna & Anders Design. Jag återkommer med bilder på vår adventsljusstake.

6 comments

  1. Den där skålen är alldeles underbar! Väckte ha-begär! Upp på önskelistan med detsamma. 😉 Jag hänger aldrig med på hösten. Vips, så är det advent. Men det är en ljuvlig tid och jag längtar efter att adventspynta och dricka glögg. Hoppas att allt är bra med familjen i det nya huset! Kram

  2. Snygg skål, jag gillar också enkelheten, och materialet. I morgon ska jag leta fram ett par adventsljusstakar, och så får det bli blommor till det. Det räcker bra för oss. kram

  3. Annika: Jag skulle lätt kunna förköpa mig på deras saker 🙂 Ja, nu är det dags för pyntet att komma fram. Mysigt och samtidigt en märklig känsla att det redan är dags. Men hinner väl i kapp sedan – någongång. Ha en fin helg du med! KramElin: Susis hand Anna: Haha! Kastanjer, kottar och nötter låter väldigt fint!Helena: Ja, den är riktigt fin. Nu kommer snart ljusstaken fram på bordet här. Det går så fort, så fort! Håller med – Less is More även när det gäller pynt och jag gillar blomster som enkla stämningshöjare. Kram

  4. Mycket fin, precis i min smak! Det enkla är det vackra även om jag är väldigt förtjust i krusiduller också men med något extra, om du förstår vad jag menar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.