På golvet

sveapappelina-copy.jpg

Mannen och jag brukar inte ge varandra julklappar. Det är mest jag som köper något och i juletider kallar det hela en julklapp – typ. I kategorin “gemensamma inköp som behövs och som vi denna säsong kan kalla julklappar” faller mattan från Pappelina som snart är på väg till oss. Vi har parkett i köket. Även om vi är i fasen där det är i alla fall är lite skoj att putsa och feja, så märker man ganska snart att det är ett utsatt läge vid diskbänken. Så nu blir det praktisk och snygg plast där. Jag har skrivit det många gånger när det gäller huset, men det är gångbart även denna gång. Jag har tittat länge, länge på Pappelina-mattor, men nu var det dags. Jag tror att den svarta mattan med lite metallic mäter sig bra med vår virrvarriga skiva och Henriks ketchupkonsumtion :).

Jag klickade hos Förr som har ett stort utbud av Pappelina samt fri frakt till årsskiftet. Sådant gillar vi – mycket!

13 comments

  1. Vi har en låång pappelina i hallen, perfekt då vi än så länge bor i lägenhet med små barn, barnvagn och en massa grus. Jag har en fråga till dig Weronica. Vi håller på att bygga hus och fungerar på badrummsgolvet…vilken storlek har ni på era svart-vita plattor, mannen har alltid drömt om ett svart-vitt golv (själv är drömmen badkar och ett sånt kommer också finnas =) Vårt badrum kommer vara ungefär 7 kvadratmeter, hur stort är ert? Försöker få en känsla för hur stora plattorna bör vara. Du har en finfin blogg och ett finfint hus. Läser med glädje i stort sett varje dag (men är dålig på att kommentera).

  2. Anna-lena: Varmt välkommen hit får jag lov att säga då 🙂 Spännande med ert husbygge! Det är sannerligen en resa utan dess like – lycka till!Vårt badrum där vi har rutigt golv är ca 9 kvm. (Ritning finns här: http://www.enmammasdag.com/weronica/?cat=70) Våra plattor är 20 gånger 20 cm och det känns som ett bra val för rummet. Jag är jättenöjd med det rutiga golvet. Klassiskt, men ändå något som sticker ut lite. Jag gillar!

  3. Mattorna är inte bara snygga de är urpraktiska och dessutom väldigt sköna att gå på. Ert val är perfekt tror jag till virrvarret på bänken. Vi har en pappelina i hallen och vill mer än gärna ha två till köket också både jag och mannen i huset har fallit totalt för dem. Hoppas ni känner likadant när ni får er.Tack för tipset om fraktfritt det riktigt kliar i klickfingret..:):)Ha en bra dag.

  4. I höstas drömde jag om den bruna Svea att ha i köket, tänkte att brunt är himla höstigt och fint! Så jag knallade in i butiken här i stan för att återigen kolla om det möjligtvis dykt upp en brun Svea, så jag kunde se hur färgerna såg ut. Den verkar inte så himla populär så jag har inte hittat en endaste bild på hur den ser ut placerad i ett hem, produktbilderna vågar jag inte lita på 🙂 Butiken verkade ha fått påfyllning, och där låg en brun svea, 240 lång. Men sen!En Viggo x-mas! 😀 Vilken skönhet, hade handlat julpynt mest hela dagen, och att först handla röda pryttlar, för att sen köpa en brun matta, när det låg en rödmetalic skönhet där, det funkade ju inte!Så nu ligger det en julmatta fint utplacerad i köket. Och så får det nog bli en silverfärgad Svea när våren närmar sig 🙂 Mattor kan man inte få för många av, och utan barn så kan man unna síg så länge pengarna räcker!

  5. Vi har Pappelina i köket och är supernöjda, praktisk är den ju oxå! Även vi har parkett under så den skyddar bra. Till maken blir det inget från mig men Superman kalsonger från sonen 😉 Får se om jag står ut 😉

  6. Lyllo dig, grattis till ett bra val! Jag har ännu ingen men drömmer fortfarande! Butiken Förr har många fins ting, men jag förstår mig inte riktigt på Bibelutskänkningen.

  7. Gokväll! Har själv en svart/vit-randig Pappelina som är en riktig favorit här hemma. Våran huserar i tvättstugan, tidigare i köket, innan vi bytte golv för några år sedan. Gillar också FÖRR, men jag har turen att ha butiken alldeles i närheten. Brukar bli en sväng där då och då. Bara för att titta om det har kommit in något roligt. Eller för att köpa tyg. 🙂 Fortsatt trevlig vecka!

  8. Hallå där!En Pappelina står också på min önskelista till tomten. Fast jag skall “bo in mig” först för att se vilken färg jag vill ha. Jag och Magnus brukar inte heller ge varandra julklappar. Och i år känns det som huset är det finaste vi har fått av tomten! :-)Trevlig måndagskväll!//Charlotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.