Måndagskväll

chokladochfilm-copy.jpg

Vissa dagar längtar man bara efter soffan. I dag är en sådan dag. Amedei och Love Actually. All set!

Även om den nyinköpta fyrtiotummaren gärna hade fått vara aningen mindre, så är den uppenbara fördelen att det frigörs en apparat för mina boxar och filmer :). Jag har börjat titta på Middlemarch, men ikväll känner jag för julstämning med romantiskt skimmer och då får det bli Grant som premiärminister. Och chokladen behöver jag när jag sniffar till den tragiska historien kring tjejen med ett stort hjärta för sin bror, men som inte riktigt får till det med kärleken. En riktig klassiker som fungerar finfint i juletider!

6 comments

  1. Viveka: Absolut, för i kväll är det pappakväll. Och absolut jätteviktiga mammaprogram på TV. Och barnen avskyr min mammachoklad, så där är jag också safe 😉 The Holiday såg jag för några veckor sedan. En riktig feelgood-julfilm det med. Snöig brittisk landsbygd med Jude Law – oh yes. Ha en fin kväll Du med! Kram

  2. Ja den är underbar, visst går den på tv ikväll? eller vad det någon annan jag tänkte på. Sweet home alabama tycker jag är en feel good movie också. Jag skäms att erkänna men jag har börjat följa nya 90210 på tv400 🙂 tycker det är jättekul./nina

  3. Malin: Den har jag inte sett! Tack för tipset! Snö på film får man ta i dessa regniga tider :)Nina: Ja, ibland behöver man en riktig feelgood-rulle. Och inte skämmas. Om vi skulle ha tv400 skulle jag garanterat titta också 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.