Ring my bell

ringklocka.jpg

Så här fint blev det med ringklockan från Gysinge! Min snälla hustomte – det vill säga min pappa – monterade den i går. Jag har som bekant en utvecklad svaghet för detaljer och en tryckknapp i porslin får mig på fall. Vackert och klassiskt på ett sätt som jag tycker om. Huset saknar fortfarande nummerskylt, så det får bli ett projekt framöver. En sak i taget som sagt :).

Och jo, det vita huset med de vita detaljerna kräver nog en rejäl putsning framåt vårkanten. Byggdamm och lera sätter sina spår – minst sagt. Det var vackrare utanför med lite snö!

signature

7 comments

  1. Vi har oxå en sån ringklocka sedan fyra år tillbaka. Jag gillar den skarpt! Du har väldigt god smak:-)Åsså har vi namnskylt från “Det lille skyltmakeriet”. Skylten (14 år sedan) är så pass gammal så den inte stämmer med namn efter vi gifte oss (10 år sedan), men den är sååååå fin så jag inte vill ta ner den. Iofs borde vi gå till Yvonne och fixa en till – mer uppdaterad, och kanske även slå till på en med husnumret på.

  2. Hej!Det är alltid så spännande att gå in och läsa på din blogg och jag är alltid lika nyfiken på om det finns några fler bilder från huset. Ärså så nfiken hur det blev i ert vardagsrum på nedervåningen… Kommer det att komma bilder?God Jul och Gott nytt År!

  3. Mia, Helen och Mamamekko: Ja, jag gillar den verkligen! Ett sådant där symbolköp som är så skoj att se på plats IRL!Karin L: Dito – om smaken då ;). Jag mejlade ju till Det lille skyltmakeriet för länge sedan, men fick aldrig något svar. Jag kanske skall dra i den tråden igen, för ack vad skyltarna är vackra! Vi bor i ett område där husen har väldigt olika karaktär, så det gäller att tänka till lite också kring utomhusmiljön, så vårt hus inte ser helt malplace ut. Men det vackra vinner alltid – typ :)Anna: I dag visar jag vår murspis i alla fall 🙂 Det kommer fler bilder efter hand. Och vardagsrummet kan jag nog utlova när granen kommer på plats. Vi har i princip den möbleringen som jag visade i min “uncut version” av huset plus en stor TV (makens skötebarn….). Jag skall försöka att fota! God Jul till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *