Snart är det jul

agnethalinda.jpg

Jamen, såklart! Det är ju det här som fattas! Jag fick LP:n när den kom ut och när Agnetha tog i och sjöng för full hals i “Det strålar en stjärna” – ja, då kunde man ta på stämningen. Vi har haft någon hackig hemmabrännarvariant, men den tycks fortfarande befinna sig på drift efter flytten. När jag klickade hem några julklappar, så fanns den där. Finaste mamma och dotter i vita ryschdrömmar och i ett bad av ljus. Nu kan det snart bli jul känner jag :).

Agnetha och Linda i klassisk Polarproduktion från 1981 hos CDON.

9 comments

  1. Julskivorna gör verkligen sitt till för julstämningen!Svar: Jag föredrar sovrum med lugna färger och mönster, men ingen regel utan undantag! 😉 Er tapet är så vacker – jag förstår att ni sover gott där! Kram

  2. Nejmen herregud den hade jag med, var 10 år när den kom & jag älskade den. Minns fodralet tydligt. Denna bara måste jag beställa! Nostalgi på hög nivå.Tack för tipset.

  3. Oj vilken flashback!!! 🙂 Den här skivan har jag någonstans. Eller så finns den kvar hemma hos föräldrana. Den har verkligen snurrat många varv hemma hos oss när jag var liten. Härlig julstämning! //Kramar från Märit

  4. Du har nu lyckats få mig att klicka hem en sådan. Snacka om svårpåverkad. :-)Till saken hör att jag varit på jakt efter en julskiva ett tag, så det får bli denna! Kan inte bli fel, eller hur?Kram, Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.