Utvalt: Ballograf Bank Desk Set

ballografdeskset.jpg

Vissa saker vet man inte riktigt om att man vill ha förrän man ser dem. Och påminns om det snygga i dem. I senaste Elle Interiör finns Ballografs klassiska Epoca Bank Desk Set med i ett plock. Och då insåg jag att precis en sådan vill jag ha. En sådan där klassisk bankpenna som alltid finns till hands. Den finns dessutom i flera färger nu. Lite googlande förde mig till G.A.D Stockholm som numera håller sig med en liten webbutik . [ G.A.D kan konsten att handplocka fina saker, så det är bara att hoppas att shoppen utökas efter hand.] Och där finns de fina bankseten då. I min stad lyser de med sin frånvaro, men det känns möjligen lite lyxigt att bara shoppa en penna online med en frakt på sjuttiofem riksdaler. Men den finns kanske på Nordpolen? Släng med en i säcken när Du kommer hit till barnen, herr T ;).

Bank Desk Set hos G.A.D

UPDATE: Fingertoppskänslig gul här – snyggt!UPDATE II: Tack för tips om Grandpa – webshop med fri tomtefrakt och Desk Set! Hurray ;).

13 comments

  1. De säljer såna pennor på Grandpa. De har frakfritt fram till julhttp://www.grandpa.se/system/search/product.asp?id=3945&c=138&page=1&rnum=12

  2. Måste säga att jag är lite allergisk mot de där pennorna – i alla fall de svarta – och det beror troligtvis på att de otroligt vanligt förekommande på mitt jobb (bank). Den röda var i och för sig läcker! =)

  3. Ååå jag kommer ihåg när man följde med mamma till banken och fick stå och kladda i blanketter med just en sån penna fast jag tror den var svart eller blå. Måste nog köpa en bara för det.

  4. Hej Weronica,Tack för de värmande orden hos mig:) Ja visst är kuddarna fina, jag har dem i både svart och beige med vit bakgrund och jag gillar båda väldigt mycket. Jag beställde innerkuddar från Ellos där de kostar ca 80 kr/st, hittade ingen annan som sålde med det måttet. Självklart kan du låna mina bilder!

  5. Alla: Kraftigt habegär – och stort tack till Ida för fint tips om fraktfritt på Grandpa. Komsi, komsi litet bank desk set till mig 😉

    Åsa: Då skall jag kolla där! Tack för tipset och det blir nog en blogg i morgon tror jag. Det är ju juletider och då känner man sig extra kärleksfull 🙂

  6. Komiskt! Jag har precis knappat hem en sån (fast riktigt banksvart) från Grandpa :). Blev så förtjust när jag såg den hos Fingerspitzengefuhl. Är på julklappsinköp på nätet varje kväll nu och godbitarna finns lite här och var.Vi behöver en penna som aldrig försvinner till köket där inköpslistor och allt annat skrivs och där det aldrig tycks finnas en penna. Tack för tips om Gad på nätet, gillar den butiken mycket.

  7. Anna: Haha! God smak Du har Du 😉 Jag siktar också på en ute i köket. Pennor har en tendens att komma på drift!Lo: Ja, visst är det! Hoppas att de ökar på sitt utbud å det snaraste! De har ju så mycket fina handplockade grejer. Jag går runt och nosar på atmosfären i Visby på somrarna.

  8. Att den nu känns så himla rätt och cool, den som en gång känts så dötråkig och stramt institutionell. Gillar den verkligen! En så’n till mig också. Tomten!! //Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.