Kärlek

lovekuddar-copy.jpg

Jag har sett kuddarna från Lush Designs i olika sammanhang, men har blivit påmind om dem de senaste dagarna – bland annat hos begåvade stylisten Sweet Paul och Ellmania som alltid har fina bilder på sin blogg. Sedan fann jag dem hos en av mina favoritbloggar just nu – duktiga Åsa på Designdrömmar. Det är väl bara att böja sig inför en blogg som har en välfylld kategori som heter kuddar. På den gamla goda Living by W tiden, när jag började som Mamma W, körde jag med Dagens kudde. Kanske något att ta upp igen? Det är något med kuddar som gör att jag dras till dem. Det är en inredningsdetalj som inte är alltför dyr och som gör det där lilla extra på ett enkelt sätt.

I kärleksfulla jultider önskar jag mig LO VE!

Bild från Designdrömmar och Lush Designs. Kuddfodralen har inte svenska standardmått, utan är 50*75. Åsa på Designdrömmar har shoppat innerkuddar på Ellos, men jag fann inga där nu. Några tips?

11 comments

  1. Riktigt fina, jag är med kuddfantast:) Innerkuddar på Åhlens köpte jag senast iallafall, kanske jysk eller hemtex??Kram M

  2. Caroline: Men eller hur :)?! Och så kan man faktiskt byta lite ibland också!Emma-Karin: Haha! På kuddfronten – mycket nytt – typ ;)Lo: Ja, det skulle kanske vara kul att ha fokus på grejer i perioder. Får tänka på det!Mia: Ja, kan man ha för många? Bara att låta barnen gå loss i kuddkrig eller något i den stilen 🙂 Jysk brukar ha lite udda mått ja. Tack för tips! Kram

  3. Vill någon inspireras av hemgjorda kuddar, så kolla in min blogg! Skriv in “kuddar” i search-rutan så kommer det upp lite lappkuddar, och om ni sedan kollar under maj 2008 så finns en liten kollektion som jag kallar “Gränslös kärlek”.

  4. Kuddar kan man aldrig få för många av! På uddakuddar.se finns handgjorda kuddar som inte liknar några andra. Titta gärna in till dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.