Till magasinen

magbag-copy.jpg

Det här är en sådan där sak som jag har gått och klurat på sedan första gången jag såg den. Det var något visst med Malin Lundmarks Mag Bag på en gång. Det ligger tidskrifter lite överallt i huset. En sak har jag lärt mig. Om jag ställer magasinen upp, så har jag lite kontroll. Jag har en stor Brukakorg, som nu är full på grund av dålig uppdatering när det gäller rensningen. Om jag börjar stapla tidningarna – ja då är det kört. Det blir bara en stor hög med dålig koll på allt utom de allra översta. Jag genomför i och för sig projekt tidskriftssanering för tillfället, där publikationer som inte ger något wow i brevlådan skall få stryka på foten. Men faktum kvarstår ändå. Jag är och förblir en succer för glassiga magasin.

Så en liten Mag Bag kommer väl inte att mirakulöst lösa tidskriftsfrågan här hemma, men jag tror att den kommer att se alldeles galant ut bredvid min säng. Urban Living (bra shopping med snabb leverans) säger Merry Christmas till mig med halva priset på tidningsstället. Tänk vad snäll tomten är! Ett vitt ställ till lilla mig. Tack :)!

Bild från Maze International. Det svarta stället hade en snyggare produktbild, men det blir vitt för min del.

6 comments

  1. Jag skulle behöva sisådär tjugo sådana för att ens skapa lite ordning. Jag nöjer mig med enmetershögen bredvid sängen! Den är rätt snygg i sig, faktiskt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.