Änglaspel

svenskttennangel.jpg

Åhå! Min kärleksförklaring till Svenskt Tenn gav mig den finaste av änglar i Fridas julkalender. Det ljuder av ljuv musik i mina öron. Jag tänker mig den lilla ängeln i vårt sovrum mitt bland Franks blomster. För en stackars mamma som tomten inte kommer till,  ljusnar det på horisonten :).

Första gången jag klev in på Strandvägen blev jag omedelbart förälskad i Estrid och Josefs universum. Sedan dess har jag levt bland trampet av små elefanter och de slingrande blomstervärldarna. Och alltid önskat min väg framåt bland alla ting. Att utse en favorit är i princip omöjligt. Om jag måste, väljer jag kudden med den broderade texten A thing of Beauty is a Joy Forever, eftersom den fångar essensen av Svenskt Tenn för min del.

Mina egna små änglar tog i dag sikte på första bästa bottenlösa vattenpöl där de levde livets glada dagar i några skävlande minuter. Sedan kom de in och tömde ut vattnet ur sina stövlar. – Men det är ju bara att Du tvättar mamma. Grrrr… Änglar finns de? Tja, ibland så.

Bild lånad av Frida på Husmusen.

signature

10 comments

  1. Varmt grattis! Den ängeln kommer verkligen till en som kommer att vårda den med kärlek – till änglar och till Svenskt Tenn. Kram och God Jul!Lo

  2. Du skriver fantastiskt bra! Så jag vill istället säga grattis till, i mitt tycke, en stor skrivartalang!God Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *