25 december

Den där allmänna mättnaden som infinner sig varje julhelg, har naturligtvis kommit även detta år. Nu är det bara poff rakt ned i stora fåtöljen tillsammans med mystights med plats för magen och kostymfilm. Inget mera just nu, tack :).

husbilder-copy.jpg

Ni ser väl den lilla pudersnön på en av våra ytterlampor? Vid groventrén och garaget sitter en stallampa från Norlys.

Det pudriga lagret med vitt och några minusgrader gör att man faktiskt kan förflytta sig runt huset, utan att gå ned sig i lera. Årstiden gör att man mest håller sig inomhus, men det är inte helt fel att få ett annat perspektiv på härligheten. På baksidan sitter lampor från Belid.

Den klassiska mellandagsrealisationen på staden får bero för min del i morgon. Jag skall däremot spana om det finns några fina fynd online. Jag kan bara drömma om att få sitta nedsjunken i den där fåtöljen mellan klockan 14.00 till 19.00, men som tur är går saker och ting att spara på hårddisk. Hur Ni än fördelar titten – missa inte den långa versionen av Fanny och Alexander i SVT 2 i morgon!

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.