Mina julklappar

julklapparst.jpg

Lite snäll hade jag nog varit året som gått i alla fall, för under granen vankades två saker som har stått på min önskelista under lång tid. Tomten kom direkt från Strandvägen med ett ekollon, ämnat som dörrstopp, men som även fungerar fint som en vacker prydnad. Jag fick även Josef Franks klassiska Hortuskruka i grönt glas. Jag säger som jag alltid brukar säga. Det är något speciellt med ting som man har önskat sig länge. Tack!

signature

14 comments

  1. Åhhh, vilka fina klappar!!!!!!!!!!!!!!!!!Själv fick jag paraplyställ/papperskorg från Tennet. (Ska dock byta färg.)

  2. Titta där! Josef Franks kruka -härligt! Den är verkligen fin! Precis sådant jag vill fylla hemmet med, klassiker som håller en livstid.Kram Mia

  3. Och varför sprang inte tomten förbi mitt hus med ett ekollon då? Me lik skulle ju vara fin här på andra sidna med ju;) Vilken tur att han iallafall hittade till erat hus:DKram M

  4. Vilka fina julklappar! Javisst är det kul att få något man önskat sig länge! Själv fick jag en Tove Adman ljusstake av maken – som tydligen var inköpt redan före min vinst av en likadan hos husmusen – så nu kommer jag ha två sådana sedan. Precis vad jag önskat mig! 🙂

  5. Lycko dig! Ekollonet har jag strukit från min önskelista allldeles motvilligt men med ett växthus vid ingången till huset känns det som en omöjlig kombination. Jag är rädd att någon liten bara vill känna lite och råkar känna lite för hårt mot rutan. Kanske när barnen blir större.

  6. Dörrstoppen är jag gravt avis på. Själv har jag plockat runda, släta, fina storstenar som målats i vitt. De får duga tills Strandvägen hörs av 😉

  7. Men å, det där ekollonet har jag kikat på länge men vi har liksom ingen dörr där det passar, men som du säger, man kan ju ha det som prydnad för sjutton. Mot Strandvägen var det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *