Utvalt: Mellandagsrea V

vipptvalpump.jpg

Jodå, den kostar en hel del, men den är riktigt bra. Jag hjärtar vår tvålpump från Vipp. Den står fast förankrad på tvättstället och doserar tvålen föredömligt – till och med till tryckglada barn :). Dessutom är handdukarna nya favoriter. Kombinationen av bomull och bambufibrer gör dem mjuka och hanken i silikon är en snygg detalj. Så om det finns några pengar kvar i kuvertet, är det ett hett tips att boka av en sådan där sak som kanske finns på önskelistan. 20 % hos Drytrend och fri frakt över 500 riksdaler.

5 comments

  1. Vippen är verkligen i en klass i sig. Man har lyckats med designen när priserna är vad de är! Var de inte tänkta som sjukhussoptunnor från början?

  2. Linda: Men det är bara att slå till nu då ;)Caroline: Det är en rejäl slant som man får lägga ut ja. Jag har köpt lite när det har varit 20 % på några ställen. Och snart väntar jag hem min tvättkorg också. Det blir finfint det :)Maria: Kul att göra slag i något som man tänkt på länge! Jag tror inte att du kommer att bli besviken.Hemmabloggaren: Det är skoj att få lite rabatt på dyrgriparna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.