Vackra ting: Till skrivbordet av Cole & Son

coleandsonnotebooks.jpg

Jag fortsätter att bläddra i min tidskriftshög. Ögonen fastnade denna gång på notiser om att anrika tapetföretaget Cole & Son lanserar en serie av ting till skrivbordet. Ingen människa som är något intresserad av inredning, kan ha missat den gigantiska succén med tapeten Woods. Tapeten har blivit något av en modern klassiker och var en del av det stora intresset för tapeter som är högst levande nu. Jag blir väldigt glad över att de vackra mönstervärldarna förenas med en av mina stora svagheter – anteckningsböcker. Det kommer även korrespondenskort (ljuva ord – låt oss skicka fler kort!) och adressböcker. I Sverige skall de landa hos Akademibokhandeln. Vackert och upp på önskelistan!

5 comments

  1. Åh så vackra. Sa senast igår till min kära att jag så gärna vill ha en vacker bok att skriva i. Idag skall vi göra Din tjockpannkaka med bacon, till middag laxen. Igår åt vi köttfärslimpan. Har du några fler bra mattips som gått hem hos Dig? Jag väntar ivrigt på att boken “Mat för stora och små” skall dimpa ner i brevlådan.

  2. Mmmm vackra anteckningsböcker är en lisa för själen! Jag älskar! Jag gillar också Woods och skulle gärna se den någonstans här hemma, men eftersom den nu är överallt så kanske det inte känns så fräscht. Jag funderar…

  3. Sia: Vackra böcker lockar onekligen! Jag har tänkt att jag skall göra en makeover gällande vardagsmaten det nya året. Jag har planer, men vi får väl se var det landar 🙂 Kanske med platt fall rakt ned i ugnspannkakan eller så kommer inspirationen att flöda. Fortsättning följer!Lo: Jag kan inte låta bli. Mina händer dras till anteckningsböcker i alla dess former. Mitt senaste tillskott är en chockrosa bok från Bookbinders. Jag klappar lite på den ibland 😉 Jag känner samma sak med Woods. Jag behöver vila mina ögon lite där.

Leave a Reply

Your email address will not be published.