Vårkänning

hmvar-copy.jpg

Jo då – helt inkonsekvent är jag som talar om de röda stämningarnas tjusning. Men det här kan man ju inte låta bli att få lite fjärilar i magen av. H&M lanserar traditionsenligt sin vårkampanj mitt i mellandagarna. Och den här blommiga pralinen är bara alldeles väldigt mycket W-vår tillsammans med en kofta och ett par ballerinaskor. Modellen är ursnygg och flirtar med femtiotalsstämningar. Klänningen får ett helt annat uttryck i en svartvit färgskala, men den är lika fin den. Så lite vår, men med ett stadigt tag om granen :)!

8 comments

  1. Ja, det var verkligen en läcker pralin det där. Men apropå klänningar – du som är så bra på trendspaning – om du råkar få syn på en klassisk svart skjortklänning får du gärna hojta till! Letade efter en sådan förra året utan att hitta det, och skulle gärna hitta en till i sommar.

  2. Mrs B: Jag skall hålla korpögonen öppna 🙂 Lo: Visst är de fina?! Var och en på sitt sätt. Jag gillar!Nilla: Jo, det skall börjas i tid! Jag är egentligen inte alls redo ännu, men vissa saker får man hugga snabbt om man skall ha någon chans :)Birgitta: Jaaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.