Ljuspunkt

ikeabarometer-copy.jpg

Vi behöver lampor. Våra golvlampor från det stora varuhuset har sett sina bättre dagar efter att ha levt med små barn under en lång tid. De har fått en omild behandling och tjongat i golvet ett antal gånger. Resultatet är sneda lampfötter, skeva skärmar och inte så där väldigt snyggt egentligen. Men de har fått hänga med till huset och nu står de och vinglar ett tag till. Lampan Barmometer blev en stor hit när den kom. Nu lanseras den i nya färger. Jag gillar egentligen alla varianterna på sitt sätt, men ögat fastnade på den vita efter att ha sett den inne hos vackra bloggen Syster Ruffa . Man kanske skulle ut och trängas lite i mellandagarna ändå :)?!

9 comments

  1. Här har jag inte heller varit förr….. tror jag…. och då måste jag ju bara säga hej…. innan jag går igen.Lampan vill jag också ha….. men då sofforna står mitt i rummet skulle barnen springa omkull den och snava på sladden direkt…. så jag får drömma om den några år till…. men den är fin. (mammaproblem) hihiKram L

  2. Japp inspanad från mitt håll med, ska vi trängas ihop;) Värstans vad mycket vi tycker lika om fast i två helt olika hem:)Kram M

  3. Åh toppen att den änligen finns att få tag på i vit. Har gillat formen på den lampan länge.Funderade ett tag på att köpa den och spraymåla den vit :)Fast man är väl aldrigt riktigt nöjd för nu skulle jag vilja ha den i en mer vaniljvit nyans. *S*Gott Nytt År!

Leave a Reply

Your email address will not be published.