Glidskär

I dag var den samlade skaran på Skridskons dag i staden. Anna invigde sina nya skinande vita med tagg fram. Tidigare har det varit möjligt att köpa mer praktiska svarta åkdon, men inte nu inte. Nix. Även om den smala modellen klämmer åt på tårna så måste det liksom vara så ändå. För ack så elegant man kryssar fram med dem – typ. Anders köpte skridskor för några år sedan, men jag har inte kommit dithän ännu. Jag går på isen och agerar stöd åt Henrik som har en del att lära i glidandets ädla konst. I dag var det hela kitet med skrålande julmusik i högtalarna vid isen, kokt korv och mycket folk. Det var skönt att vara ute och det var skönt att komma in :).

Bilder från Allposters.com

3 comments

  1. Vad härligt det låter! Men du, det är klart du ska köpa dig ett par skridskor! Det blir ju dubbelt så roligt om du kan åka med barnen och tänk vad kul för dem att se mamma och pappa glida fram som bambi på hal is…;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.